ШВАРЦВАЛД ТОРТА: Савршена комбинација чоколаде, вишања и шлага
06. 04. 2025. у 15:00
Шварцвалд торта је једна од омиљених посластица у Србији без које не могу да прођу свећани догађаји, као ни весеља. Њен посебан укус обара са ногу и највеће сладокусце, готово да не постоји особа која је не воли, а вишње јој дају невероватан укус.
Повезане вести

МОХИТО ТОРТА: Очаравајућа посластица неодољивог укуса
Мохито торта је кремаста, освежавајућа и савршена за све прославе.
28. 04. 2025. у 13:00

ШУШКАВАЦ ТОРТА: Најкремастији слаткиш ком је немогуће одолети
Торте са сушеним корама од беланаца су фантастичне, али се не праве често јер сушење кора одузима јако пуно времена. Ипак, за ову шушкаву пуслицу вреди потрудити се - прочитајте рецепт и одмах ће вам бити јасно!
25. 04. 2025. у 10:00

ТОРТА ПТИЧЈЕ МЛЕКО: Трослојна рапсодија савршеног укуса (ВИДЕО)
Када је једном пробате, правићете је стално.
20. 04. 2025. у 16:00

АМБАСАДОР ТОРТА: Прави избор за Ускрс, пуна ораха и чоколаде (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за Амбасадор торту којој нема равне.
18. 04. 2025. у 10:00
Најновије из рубрике

ПУФНАСТЕ И МЕКАНЕ, МОГУ ДА СТОЈЕ ДАНИМА: Погачице са чварцима (ВИДЕО)
ЧВАРКЕ не воли свако, али зато погачице са чварцима сви обожавају.
22. 07. 2025. у 15:00

СЛАТКИШ КОЈИ СЕ У СВАКОЈ СРПСКОЈ КУЋИ СПРЕМА ВЕЋ ГЕНЕРАЦИЈАМА: Сутлијаш (ВИДЕО)
ВРСТА слатког десерта, типичног за многе светске кухиње, који се добија кувањем пиринча у млеку на тихој ватри.
22. 07. 2025. у 13:00

ЗА УКУСНЕ МАЛЕ ЗАЛОГАЈЕ: Овај намаз од краставца је одличан (ВИДЕО)
КАДА вам треба нешто брзо и другачије.
22. 07. 2025. у 12:37

ЗА САВРШЕНО КРЕМАСТ РИЖОТО КОЈИ СЕ СЛУЖИ У РЕСТОРАНИМА: Професионални кувари у пиринач додају 1 кашику овог састојка
САВРШЕНО кремаст рижото није случајност – иза њега стоји прецизна техника, пажљиво бирани састојци и један мали, али моћан трик који користе професионални кувари.
21. 07. 2025. у 11:40

КАКО ДА ВАМ БУДЕ КРЕМАСТИЈИ НЕГО ИКАДА: Тајна савршеног качамака
КАЧАМАК ће добити неодољиву кремасту текстуру и богат укус ако знате прави трик.
19. 07. 2025. у 22:21
Коментари (0)