ТРИГОНА: Грчки десерт који се не одбија, а помера границе доброг укуса
19. 04. 2025. у 16:00
Слаткиш који се поједе за трен ока, за праве сладокусце.
Повезане вести

КИКИРИКИ ШТАНГЛИЦЕ СА БЕЛОМ ЧОКОЛАДОМ: Обогатите ускршњу трпезу овом укусном посластицом која се брзо прави
Ове слатке, хрскаве штанглице са кикирикијем, бадемима и дуплим слојем чоколаде права су празнична посластица – једноставне за припрему, а нестају са стола у трену. Савршене су за Ускрс, али и кад год ти треба нешто брзо, слатко и домаће.
18. 04. 2025. у 16:00

САВРШЕН РЕЦЕПТ ЗА КРЕМПИТУ БЕЗ БРАШНА: Припрема се за 5 минута и неодољива је, морате је пробати (ВИДЕО)
Ако волите брзе, једноставне, а невероватно укусне посластице, овај рецепт ће вас одушевити на први залогај. Реч је о савршено меканом и кремастом домаћем колачу који се прави за свега пет минута!
17. 04. 2025. у 11:30
Најновије из рубрике

ГОТОВА ЗА ПОЛА САТА! Паста са карамелизованим луком
АКО волите класичну француску супу од лука, онда ћете обожавати ову пасту!
17. 07. 2025. у 12:00

СВАКО ЗРНО БИЋЕ МЕКАНО И УКУСНО: Додајте 1 састојак и кукуруз ће бити куван за 10 минута
КУВАНИ кукуруз је нешто без чега лето не може да прође.
17. 07. 2025. у 11:00

МЕКАНИ СУ КАО ПАМУК, А СПРЕМАЈУ СЕ ОЧАС ПОСЛА: Пуњени ђевреци (ВИДЕО)
ОВИ ђевреци имају посебан укус.
17. 07. 2025. у 10:43

ПАСТА БОЛОЊЕЗЕ: Рецепт за италијанско јело
ПАСТА болоњезе је класично италијанско јело које спаја пуноћу укуса месног соса са омиљеном тестенином. Данас са вама делимо проверен рецепт за ову домаћу пасту коју сви воле.
17. 07. 2025. у 08:00

ФЕНОМЕНАЛАН ПРЕЛИВ И ДОДАТАК СВИМ ПОСЛАСТИЦАМА: Карамел, крем посут циметом (ВИДЕО)
МОЖЕТЕ да га охладите у фрижидеру уколико желите, али је лепши када се једе одмах.
17. 07. 2025. у 07:00
Коментари (0)