ЈАФА ОБЛАНДА: Савршена комбинација чоколаде, поморанџе и хрскавих обланди!
05. 11. 2025. у 10:00
Идеалан колач за славе, празнике или сваку прилику када желите да засладите тренутке с најмилијима. Једноставан за припрему, без печења и увек успе из првог пута — а укус… незабораван!
Повезане вести
ФЕРЕРО ОБЛАНДЕ: Слатка магија на вашем столу
Зимски дани су савршени за уживање уз слатке посластице, а овај рецепт за домаће Фереро обланде ће вам пружити прави гурмански ужитак.
26. 11. 2025. у 21:34
ТРУФЛЕ СА ОРАСИМА И ЧОКОЛАДОМ: Мали залогај чистог ужитка!
ОВЕ елегантне чоколадне труфле, са меканим кремастим ганашем, хрскавим орасима и сјајним чоколадним сосом, представљају савршену гурманску посластицу. Лако се припремају, а својим изгледом и укусом подсећају на ручно рађене деликатесе из врхунских посластичарница.
18. 11. 2025. у 11:00
КИКИРИКИ ЧОКО ЗАЛОГАЈЧИЋИ: Рецепт за мале енергетске бомбе пуне укуса
Ови мини залогајчићи са кикирикијем и чоколадом савршени су као ужина, после тренинга или уз поподневну кафу. Брзи су за припрему, здравији од класичних слаткиша и пуни протеина и здравих масти.
14. 11. 2025. у 11:00
ФЕРЕРО БАЈАДЕРА: Луксузан колач без печења – савршен за свечане прилике
Ако волите комбинацију лешника, чоколаде и нutele, овај рецепт ће вас одушевити! Фереро бајадере су богате, мирисне и топе се у устима. Припрема је једноставна, а укус и изглед достојни најлепше празничне трпезе.
13. 11. 2025. у 21:35
ПОСНЕ ОБЛАНДЕ СА ЕУРОКРЕМОМ И ЛЕШНИКОМ: Идеалне за славску трпезу
Кад пожелите нешто брзо, чоколадно и посно – ове обланде су прави избор! Кремаст фил, хрскави листови и мирис чоколаде и лешника чине их савршеном посластицом уз кафу или чај.
27. 10. 2025. у 18:00
Најновије из рубрике
ЧОКО РОЗЕН СА ПОМОРАНЏОМ: Рецепт за праву слатку магију
У наставку откривамо како да припремите сочне и ароматичне розен штанглице – од кувања филова, преко слагања розен корица, па до тајног прелива од чоколаде. Ове слатке штанглице ће бити хит на сваком столу!
26. 11. 2025. у 21:56
ФЕРЕРО ОБЛАНДЕ: Слатка магија на вашем столу
Зимски дани су савршени за уживање уз слатке посластице, а овај рецепт за домаће Фереро обланде ће вам пружити прави гурмански ужитак.
26. 11. 2025. у 21:34
ОД САДА ЋЕТЕ САМО ОВАКО ПРАВИТИ ПИЛЕТИНУ: Рецепт за сос који ће јој дати невероватан укус (ВИДЕО)
ИСПРОБАЈТЕ рецепт за сос који ће вас одушевити.
26. 11. 2025. у 14:39
КРЕМАСТИ ШПАГЕТИ СА ПИЛЕТИНОМ И СУШЕНИМ ПАРАДАЈЗОМ: Рецепт за кремасту тестенину
Овај рецепт за кремасте шпагете са нежним пилећим прсима и аромама сушеног парадајза и свеже мирођије савршено ће испунити сва ваша очекивања. Јело је једноставно за припрему, а укуси су богати и уравнотежени.
25. 11. 2025. у 22:02
ПОСНИ УРНЕБЕС: Намаз од печене паприке, димљеног тофуа и ораха
Одлична верзија без млечних производа, а и даље кремаста, пикантна и укусна. Прави се брзо и од једноставних састојака.
25. 11. 2025. у 21:44
Коментари (0)