БЕЧКА ПИТА: Савршена комбинација кокоса, чоколаде и лешника
27. 11. 2025. у 21:52
Рецепт за једну од оних старинских, издашних и неодољивих посластица која увек одушеви.
Повезане вести
ДОМАЋЕ ЧОКОЛАДНЕ КУГЛИЦЕ СА КОКОСОМ: Савршен брзи слатки залогај
Када вам се приједе нешто слатко, укусно и брзо, ове чоколадне куглице са кокосом биће право решење.
08. 12. 2025. у 22:04
КИКИРИКИ ЧОКО ЗАЛОГАЈЧИЋИ: Рецепт за мале енергетске бомбе пуне укуса
Ови мини залогајчићи са кикирикијем и чоколадом савршени су као ужина, после тренинга или уз поподневну кафу. Брзи су за припрему, здравији од класичних слаткиша и пуни протеина и здравих масти.
14. 11. 2025. у 11:00
РОЗЕН КОЛАЧ С КИКИРИКИЈЕМ: Рецепт за колач који ћете обожавати
Ако волите спој једноставности и богатог укуса, овај Розен колач с кикирикијем биће ваш нови фаворит.
13. 11. 2025. у 20:52
ПОСНА МЕДЕНА ПИТА: Мирис меда, карамеле и лешника испуниће целу кућу!
Ова посна медена пита спаја традиционални укус медених кора са савршено кремастим карамел филом и примамљивом чоколадном нотом. Савршена за славе, пост и свечане прилике – ова пита доказује да посни колачи могу бити и раскошни и неодољиви!
03. 11. 2025. у 09:44
Најновије из рубрике
ПОСНА БАЈАДЕРА: Овај рецепт ће постати центар сваке трпезе (ВИДЕО)
БАЈАДЕРА има и своју посну верзију.
22. 12. 2025. у 13:00
РЕЦЕПТ ЗА МАЂАРСКЕ ПРЖЕНИЦЕ: По једном састојку се разликују од наших, а он потпуно мења укус
ДА ли сте некада јели мађарске прженице?
22. 12. 2025. у 08:45
УКУСНА СУПА СА КУСКУСОМ И ЋУРЕТИНОМ: Брзо, хранљиво и ароматично
Ова супа комбинује нежно ћуреће месо, ароматично поврће и кускус или резанце у један укусан и хранљив оброк. Погодна је за брзи ручак или вечеру, а лагано кување омогућава да све ароме дођу до пуног изражаја.
21. 12. 2025. у 21:07
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ ЛАЗАЊЕ: Направите преукусан оброк, идеалан за породични ручак или вечеру
СОЧНЕ , слојевите и препуне укуса, посне лазање су идеално решење за сваки посни ручак или вечеру.
21. 12. 2025. у 19:00
ЧУВЕНИ РЕЦЕПТ СТАРЕ ЈУГЕ: Водена торта поново осваја Балкан
НЕКАДА давно, у скоро свакој свесци са рецептима, прво место заузимала је ова посластица.
21. 12. 2025. у 18:43
Коментари (0)