ПОСНА МАНГО МАЛИНА ТОРТА: Савршена, лагана и воћна торта
12. 12. 2025. у 07:00
Освежавајућа, кремаста и мирисна — торта која спаја тропски манго, киселкасте малине и богате жуте филове у савршен десерт. Лагана је, посна и изгледа као да је стигла директно из слатке бајке!
Повезане вести
ПОСНА РОЗЕН ТОРТА СА МАЛИНАМА: Рецепт за кремасту посластицу коју ћете обожавати!
СПОЈ прхких кора, нежног ванила фила и живописног, освежавајућег малинског слоја даје торти јединствену арому и неодољиву свежину.
03. 12. 2025. у 14:55
Најновије из рубрике
ПОСНЕ КОРПИЦЕ СА АЈВАРОМ: Једноставне и преукусне
Ако тражите идеју за брзо, укусно и потпуно посно слано предјело, ове корпице са ајваром су савршен избор. Хрскаве, ароматичне и пуне укуса, одлично пристају уз посну славску трпезу, али и као лагани доручак или вечера.
12. 12. 2025. у 10:00
ПЕЧЕНИ ШАРАН: Традиционални специјалитет за сваку прилику
Сочан, мирисан и лепо карамелизован, печени шаран је једно од оних јела које се радо припрема када желимо да обрадујемо породицу и госте. Уз једноставну припрему и неколико ароматичних састојака, овај рецепт доноси богат укус и прелепу презентацију за сваки сто.
12. 12. 2025. у 09:00
ПОСНЕ УРМА КУГЛИЦЕ: Колач на води
Ако желите брзу, здраву и потпуно посну посластицу без додатог шећера, урма куглице су идеалан избор. Припрема траје свега двадесетак минута, без кувања, а природна слаткоћа долази искључиво из урми. Савршене су када пожелите нешто лагано, хранљиво и укусно.
12. 12. 2025. у 08:00
ПОСНА БАЈАДЕРА: Краљица домаћих посластица
ЗА СВЕ истинске љубитеље традиционалних колача, стиже савршена посна варијанта неодољиве бајадере! Богата укусом, топљива у устима и идеална за сваки свечани сто — ова посластица осваја на први залогај.
11. 12. 2025. у 20:00
САЛАТА ОД ТУЊЕВИНЕ, ПИРИНЧА, КУКУРУЗА И КИСЕЛИХ КРАСТАВАЦА: Рецепт за посну салату
Ово је једна од оних салата које се спремају за трен, а нестају још брже. Срдачна, свежа и благо киселкаста због краставаца, идеална је за вечеру, понети на посао, школски оброк или за малу забаву са пријатељима.
11. 12. 2025. у 17:00
Коментари (0)