
Политика


АНС најоштије осудила напад на репортера Информера на Булевару краља Александра
11. 08. 2025. у 23:36



Тенис


РОЏЕР СЕ ВРАЋА НА ТЕНИСКИ ТЕРЕН: Федерер ће наступити на Мастерсу у Шангају!
11. 08. 2025. у 16:35

ШТА СЕ ДЕШАВА СА РУСОМ? Данил Медведев изгубио од 85. на АТП листи у Синсинатију
11. 08. 2025. у 08:51

БРАВО, ХАМАДЕ: Међедовић победио 32. тенисера света, следи веома тежак изазов!
11. 08. 2025. у 08:29

aleksa
14.10.2020. 09:29
ja sam zanatlija ,proizvodnja kora od 1984.god. .ta masina postoji i pre 2006.godine.nista novo on je mozda uradio prpravke i prijavio patent a kvalitet kora nikakav.tzv masinske kore .zilave i nikad ne mogu da budu kao rucno pravljene.na pakovanju pise da su i za baklave ali nije tacno .za baklave se koriste tzv Tanke kore koe nisu pecene nego susene a ova masina ih nikada ne moze napraviti.one se suse na platnu i baklave i pite budu ukusnije .to znaju one starije generacije i ima ih samo u par radionica u Beogradu.ne pravite senzaciju nego proverite kvalitet kora koje proizvodi.koje testo je bolje rucno meseno ili masinsko.zasto se pizza pravi samo rucno.
Niko
14.10.2020. 11:58
Tacno o tome je i rec, radilo je 7 radnika a sada jedan, znaci jedna porodica ce imati za hleb a njih 6 nece... Nema sta svaka cast... Bolje da si izmislii masinu kojoj treba 10 radnika... Znaci 10 porodica... Ali sta zna inzinjer... Gleda da firma zaradi sto vise sa sto manje ljudi