Политика
ИСКОРИСТИТИ ПРИЛИКУ ЗА ПРОШИРЕЊЕ: Закључци Европског савета у Бриселу
19. 12. 2024. у 23:23
НЕЈЕДНАКИ УСЛОВИ: Овај спот су досовци забранили СНС-у, а видите данас шта раде (ВИДЕО)
19. 12. 2024. у 17:39
Фудбал
ИСТОРИЈСКА БАЈКА ТСЦ: Губили 3:1, па на нестваран начин изборили европско пролеће
19. 12. 2024. у 22:59
"ПОЧИВАЈ У МИРУ" Драговић примио тужну вест: "Хвала што си веровао у мене"
19. 12. 2024. у 20:15
ШОК ИЗЈАВА ШИПТАРСКОГ ПРОВОКАТОРА: "Забранити мечеве Србије и Албаније"
19. 12. 2024. у 19:20
Ivana
28.01.2023. 13:35
Ta sarma je ukusna ali smrtno loša za zdravlje. Umeće je napraviti ukusnu sarmu bez zaprške i suvog mesa.
Milorad Zemun
28.01.2023. 20:28
Paradajz i kiseli kupus nikako ne idu zajedno, kao ni krompir pire uz sarmu koji su počeli da serviraju ovi proterani kad su došli u Srbiju. To je verovatno neka seljačko , sirotinjsko bosanska varijanta koja nema veze sa srpskom kuhinjom.
Novosti
28.01.2023. 22:18
@Milorad Zemun - Ukoliko imate provereni recept za sarme koji se Vama dopada pošaljite na mail: internet@novosti.rs i rado ćemo ga objaviti!
Duki
28.01.2023. 22:32
U sarmu obavezno ide i juneće meso. Sarma se se kuva satima na tihoj vatri..najbolje celu noć na najmanju vatru..koje crno sat i po. Dodajte par listića lorbera.
Mladen
29.01.2023. 07:46
Eto vidite , niposto vise ne praviti tu zaostalu bosansku sarmu , moze vam se desiti da se najedete te sarme i rogovi vam izrastu. Pravite gospodsku , glavni grad sarma ( moze se tako zvati) i eto pucat ce te od pameti, intelekta, duhovnog prosvecenja. Prijatno.