ЧОКОЛАДНИ КОЛАЧ СА ЛЕШНИЦИМА ВРХУНСКОГ УКУСА: Ако волите слатко, ово је идеалан колач
АКО СТЕ У ПОТРАЗИ са новим рецептом, имамо савршено решење.

Фото: Јутјуб принтскрин/JelaJelena Petrovic
Чоколадни колачи су многима омиљена посластица. Углавном се праве једноставно. Уколико волите лешнике, у чоколадном колачу ћете их заволети још више.
Састојци за чоколади колач са лешницима
- 3 јаја
- 250 гр брашна
- 1/2 прашка за пецива
- 3 кашике шећера
- 50 гр млевених ораха на крупније
- 200 гр киселе павлаке
- 100 мл млека
- 100 гр чоколаде
Припрема чоколадног колача са лешницима:
Умутити јаја, додати наведене састојке, чоколаду истопити и све добро изједначити. Сипати у подмазан плех, посути брашном величине 22 цм.
Пећи на 190-200 степени око 40 мин.
Посути прах шећером и сећи охлађен. Фантастичан уз кафу, чај и дружења, а деца га обожавају. Такође, одозго колач можете прелити чоколадом.
Препоручујемо

РЕЦЕПТ ЗА СОС ОД ВИШАЊА: "Покварите" печење овим брзинским додатком - и нећете се покајати
06. 02. 2023. у 12:35 >> 09:47

РУСИ СЕ НЕ ЗАУСТАВЉАЈУ, ПОЈАЧАЛИ УДАРЕ НА УКРАЈИНУ Зеленски: Америка и Европа морају да зауставе Путина
РУСИЈА је током ноћи 5. октобра извела још један свеобухватан напад на Украјину, у којем је, према званичним подацима, погинуло најмање пет особа, а најмање 18 је рањено.
05. 10. 2025. у 15:00

(МАПЕ) ОВАКО ЋЕ СЕ КРЕТАТИ НЕВРЕМЕ У СРБИЈИ: Погледајте из часа у час, стижу снег и киша (ФОТО)
ПОГЛЕДАЈТЕ како ће се ледени облак кретати над Србијом и које крајеве кад погађа невреме. Данас и сутра облачно са кишом и хладно, осим на северозападу Војводине где ће се задржати суво време, најавио је РХМЗ.
02. 10. 2025. у 10:47

"ИСТИНА ЈЕ - БИЛА САМ С ЊИМ" Милица Павловић признала за везу: "Не знам што сам то крила"
"КАДА волим, дајем се безусловно. Тада само треба да ми верујете, ништа друго. Само поверење немојте да ми изиграте, све остало може. И ја партнеру верујем исто тако и онда нећемо имати проблем, али ако се усуди да ми изигра поверење, то је крај, у стању сам да се окренем и да се правим да га никада познавала нисам."
03. 10. 2025. у 21:02
Коментари (0)