У ПОТРАЗИ СТЕ ЗА РУЧКОМ? Спремите пилав са сувим ребрима, интегралним пиринчем и младим луком (ВИДЕО)
ИЗБОР за викенд ручак.

Фото: Јутјуб принтскирн/JelaJelena Petrovic
Потребно је:
- 200 г интегралног пиринча
- 2 шаргарепе
- 200 гр сувих ребара (меснатији део)
- 2 везе младог лука
- 1 мањи кромпир
- уље
- со, бибер
- першунов лист
Припрема:
На уљу пропржити коцке сухомеснатог, па додати сечен лук и на колутове исечену шаргарепу и продинстати.
Додати на коцкице исечен кромпир и опран пиринач.
Налити водом, смањити на тиху ватру. Посолити и побиберити.
Крчкати док вода мало испари, па истрести у тепсију и запећи на 220 степени око 20-30 мин.
Уживајте! Пријатно!
Препоручујемо

ОД САМО ТРИ САСТОЈКА: Старинска и јефтина посластица коју воле све генерације
28. 02. 2023. у 11:00

НАЈЈЕДНОСТАВНИЈИ РЕЦЕПТ ЗА ПРИНЦЕС КРОФНЕ: Овако ће успети - из првог пута
22. 02. 2023. у 22:00

ДОДИК ЖЕСТОКО УДАРИО НА СТАНИВУКОВИЋА: Докле ћеш бити полтрон најгоре врсте?
ПРЕДСЕДНИК Милорад Додик упитао је данас градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића "докле ће бити полтрон најгоре врсте који се свакодневно додворава Сарајеву, а оптужује Републику Српску".
21. 08. 2025. у 19:40

"СРАМ ВАС БИЛО ЗА СВЕ ШТО РАДИТЕ" Вучић са презиром одговорио Жаклини Таталовић на добацивања и упадице
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић одговорио је на упадице и добацивања новинарки Н1 Жаклини Таталовић.
17. 08. 2025. у 14:28

ПОРЕКЛО ИЛИЋА - ПОД ИСТРАГОМ: Унајмљен човек из Љига, умешана и црква "Хоћу да знам ко сам и шта сам"
ФОЛК певач Мирослав Илић недавно је говорио о свом пореклу и открио због чега није желео да се о његовом животу сними филм.
24. 08. 2025. у 11:31
Коментари (0)