У ПОТРАЗИ СТЕ ЗА РУЧКОМ? Спремите пилав са сувим ребрима, интегралним пиринчем и младим луком (ВИДЕО)
ИЗБОР за викенд ручак.

Фото: Јутјуб принтскирн/JelaJelena Petrovic
Потребно је:
- 200 г интегралног пиринча
- 2 шаргарепе
- 200 гр сувих ребара (меснатији део)
- 2 везе младог лука
- 1 мањи кромпир
- уље
- со, бибер
- першунов лист
Припрема:
На уљу пропржити коцке сухомеснатог, па додати сечен лук и на колутове исечену шаргарепу и продинстати.
Додати на коцкице исечен кромпир и опран пиринач.
Налити водом, смањити на тиху ватру. Посолити и побиберити.
Крчкати док вода мало испари, па истрести у тепсију и запећи на 220 степени око 20-30 мин.
Уживајте! Пријатно!
Препоручујемо

ОД САМО ТРИ САСТОЈКА: Старинска и јефтина посластица коју воле све генерације
28. 02. 2023. у 11:00

НАЈЈЕДНОСТАВНИЈИ РЕЦЕПТ ЗА ПРИНЦЕС КРОФНЕ: Овако ће успети - из првог пута
22. 02. 2023. у 22:00

ВИШЕ ОД 200 ДЕЦЕ ОТРОВАНО У ШКОЛИ, А ОНДА СЕ ПОЈАВИО СНИМАК ИЗ КУХИЊЕ: Камера открила све, ухапшено осам особа (ВИДЕО)
ВИШЕ од 200 деце у једној школи у Кини има повишен ниво олова у крви након што је у њихову храну додаван отровни пигмент – наводно како би изгледала примамљивије.
12. 07. 2025. у 21:32

ОТКРИВЕН УЗРОК ПАДА БОИНГА СА 260 ПУТНИКА: Аудио снимак пилота из кокпита само продубљује мистерију
ИСТРАЖИТЕЉИ су открили узнемирујуће детаље у оквиру прелиминарне истраге пада авиона компаније Air India, на лету 171, у којем је у јуну страдало 260 особа.
12. 07. 2025. у 15:36

СЛАВИМО ПЕТРОВДАН: Шта се данас не ради и шта треба умесити
СРПСКА православна црква и њени верници данас прослављају Петровдан, празник који је посвећен светим апостолима Петру и Павлу.
12. 07. 2025. у 07:34
Коментари (0)