СПРЕМИТЕ РОЛОВАНЕ ПИЛЕЋЕ ШНИЦЛЕ: Корак по корак до савршеног ручка (ФОТО/ВИДЕО)

Новости онлине

27. 03. 2023. у 09:00

АКО не знате шта да спремате данас, ми имамо фантастичну идеју

СПРЕМИТЕ РОЛОВАНЕ ПИЛЕЋЕ ШНИЦЛЕ: Корак по корак до савршеног ручка (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Јутјуб принтскрин/Jelajelena Petrovic

Роловане пилеће шницле - састојци:

1 пар пилећих шницли

200 г сувог врата
100 г качкаваља
мало сенфа
соли, бибера 
црвена слатка паприка

Још је потребно:

презле неколико кашика
брашно     
3 јајета
уље
папирни убруси

Роловане пилеће шницле - припрема:

Месо исећи на шницле, па га излупати између фолије танко. Сваку шницлу добро посолити, побиберити, посути паприком, намазати сенфом и додати бели лук у гранулама. Затим на месо ставити листове сувог врата и качкаваља.

Foto: Bakina kuhinja

Tekst potpisa

Увити у ролницу и завити у фолију. Оставити у фрижидер да одстоји сат времена.

Разбити и умутити јаја  и мало посолити. Ролнице најпре провући кроз јаја, брашно, поново кроз јаја и презле. Пржити у дубоком уљу на средњој температури.

Foto: Bakina kuhinja

 

Кад се лепо зарумене, вадити на папирне убрусе. Сервирати уз кромпир пире.

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ПРОПАДА ЛАЖНА ДРЖАВА: Светска банка упозорава Приштину - Имате највишу стопу сиромаштва и незапослености у Европи

ПРОПАДА ЛАЖНА ДРЖАВА: Светска банка упозорава Приштину - Имате највишу стопу сиромаштва и незапослености у Европи

ТАКОЗВАНО Косово има највишу стопу сиромаштва и незапослености у Европи, упозорила је заменица директора Светске банке за Косово Џејн Спроустер истичући да Приштина што пре мора да пређе на модел конкурентног економског раста који обезбеђује више радних места и бољи квалитет живота, преноси Телеграфи.

05. 01. 2025. у 16:19

БИЋЕ ПУНО СНЕГА, ЧАК И У БЕОГРАДУ: Метеоролог дао прогнозу за празнике, па открио какво ће бити лето и све изненадио

БИЋЕ ПУНО СНЕГА, ЧАК И У БЕОГРАДУ: Метеоролог дао прогнозу за празнике, па открио какво ће бити лето и све изненадио

ГОСТ јутарњег програма "Новости" био је метеоролог Иван Ристић који је говорио о томе какво нас време очекује после празника, али и током лета и целе године.

03. 01. 2025. у 20:35

Коментари (0)

ТАТА МОДРИЋ И НИКО ЈОШ ДУГО: Лука оборио још један невероватан рекорд Реал Мадрида и ушао у историју