СПРЕМИТЕ РОЛОВАНЕ ПИЛЕЋЕ ШНИЦЛЕ: Корак по корак до савршеног ручка (ФОТО/ВИДЕО)
АКО не знате шта да спремате данас, ми имамо фантастичну идеју

Фото: Јутјуб принтскрин/Jelajelena Petrovic
Роловане пилеће шницле - састојци:
1 пар пилећих шницли
100 г качкаваља
мало сенфа
соли, бибера
црвена слатка паприка
Још је потребно:
презле неколико кашика
брашно
3 јајета
уље
папирни убруси
Роловане пилеће шницле - припрема:
Месо исећи на шницле, па га излупати између фолије танко. Сваку шницлу добро посолити, побиберити, посути паприком, намазати сенфом и додати бели лук у гранулама. Затим на месо ставити листове сувог врата и качкаваља.

Foto: Bakina kuhinja
Увити у ролницу и завити у фолију. Оставити у фрижидер да одстоји сат времена.
Разбити и умутити јаја и мало посолити. Ролнице најпре провући кроз јаја, брашно, поново кроз јаја и презле. Пржити у дубоком уљу на средњој температури.

Foto: Bakina kuhinja
Кад се лепо зарумене, вадити на папирне убрусе. Сервирати уз кромпир пире.
Препоручујемо

ТАЈНЕ НАШИХ БАКА: Како да од једног теста направите - два пецива (ВИДЕО)
25. 03. 2023. у 21:00

ОВО ЋЕТЕ ВОЛЕТИ: Шуфнудле са жалфијом на бутеру - прсте да полижете! (ФОТО)
04. 03. 2023. у 18:00

(МАПА) ЖЕСТОКЕ БОРБЕ КОД ПОКРОВСКА: Пуца украјинска одбрана, фронт је постао "пакао"
НА ФРОНТУ код Покровска поново се воде жестоке борбе. То подручје постало је епицентар руских напада, а украјински медији и војска описују ситуацију као изузетно тешка.
14. 05. 2025. у 08:43

АМЕРИЧКИ МЕДИЈИ ОТКРИВАЈУ: Русију ће на преговорима у Истанбулу представљати ова два званичника
ВИСОКИ бивши званичник Кремља, који је желео да остане анониман због осетљивости теме, рекао је да ће Русију на предстојећим преговорима у Истанбулу представљати министар спољних послова Сергеј Лавров и саветник председника за спољну политику, Јуриј Ушаков, објавио је лист Вашингтон пост.
14. 05. 2025. у 09:19

"ЈА НЕ МОГУ ДА НАСТАВИМ БЕЗ ТЕБЕ" Потресна објава Наташе Нинковић: "Ово је најусамљенији дан мог живота" (ФОТО)
НЕМА дана кад не мисли на своју мајку...
14. 05. 2025. у 11:32
Коментари (0)