ЗДРАВИ СЛАТКИШ КОЈИ ОСВАЈА НА ПРВИ ЗАЛОГАЈ, ПРАВИЋЕТЕ ГА СТАЛНО: Печене јабуке са циметом
АКО желите да направите нешто слатко, ево предлога за вас. Направите печене јабуке, готове су зачас, а нестаће са стола одмах.
 
                                                                                    Фото Shutterstock
Потребно:
* 6 накиселих јабука
* 12 кашике шећера
* 1,5 кашика цимета
* 2 кашике ситно сецканих ораха
* 2 кашике меда
* 30 г маргарина
 
Припрема:
Огулите јабуке па их преполовите и извадите семенке. У плех обложен папиром за печење наређајте јабуке. Помешајте заједно цимет и шећер па поспите преко јабука, па поспите сецкане орахе и прелијте мед. Додајте листиће маргарина преко јабука. Пеците 10 минута у загрејаној рерни, на 200 степени, покривено алу-фолијом. Скините фолију са омекшалих јабука па допеците још неколико минута.
(Trpeza)
Препоручујемо
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)