ПОСНА ШТРУДЛА СА ЧОКОЛАДОМ И ЏЕМОМ: Мекана као душа и никад укуснија
19. 04. 2024. у 13:00
Обично су нам је правиле баке, чији нас укуси враћају у детињство, а данас поред класичне мрсне, можете направити и посну.
Повезане вести

ПОСНЕ КУГЛИЦЕ ОД САМО 3 САСТОЈКА: Укусне посне куглице се брзо и једноставно припремају и савршене су за сваку прилику
Задовољство какво морате да пробате, куглице од кикирики путера и чоколаде.
21. 03. 2025. у 16:00

ПОСНО, УКУСНО А ПРАВИ СЕ ОЧАС ПОСЛА: Мраморни колач којим ћете одушевити укућане (ВИДЕО)
Посни мраморни кокос колач на води је толико укусан да га обожавају и највећи сладокусци!
14. 04. 2025. у 11:30

НАЈЛЕПША ПОСЛАСТИЦА НАШИХ БАКА: Посна штрудла са орасима
Мирисна посластица освојиће вас од првог залогаја.
13. 04. 2025. у 13:00

ПОСНЕ БРЕСКВИЦЕ: Колачићи нашег детињства
Популарне бресквице, колачићи инспирисани ванилицама, обично се праве од теста с млеком и јајима.
05. 04. 2025. у 14:30

ПОСНИ МУС КОЛАЧ: Посне посластице и те како могу да буду неодољиво укусне, а ова је прави доказ
Кремаста фантазија спремна очас посла.
01. 04. 2025. у 16:00
Најновије из рубрике

СПРЕМИТЕ ПАЛЕНТУ КАО ИТАЛИЈАНИ: Тако је укусна да јој нећете моћи одолети (ВИДЕО)
ИТАЛИЈАНИ једу паленту са грилованим поврћем или месом, на овај начин не угоје се ни грам.
31. 05. 2025. у 07:00

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА КОЛАЧ КАРПАТИ: Изгледа као из посластичарнице, а прави се лако (ВИДЕО)
КАРПАТИ колач је кремаст, лаган и визуелно импресиван десерт који подсећа на планинске врхове по којима је и добио име.
30. 05. 2025. у 11:00

ЈЕДАН БРЗИ, А УКУСАН ОБРОК: Медаљони од тиквица са ћурећим месом
МЕДАЉОНИ од тиквица са ћурећим месом су лагано, сочно и здраво јело.
30. 05. 2025. у 09:00

МЕКЕ, МИРИСНЕ И ГОТОВЕ ЗА ЧАС -Погачице од кромпира и сира (ВИДЕО)
РЕЦЕПТ за брзе погачице – оне су мини и идеалне за доручак, ужину или као грицкалица уз чашу јогурта.
30. 05. 2025. у 07:00

МИРИСНА ПОСЛАСТИЦА КОЈА ПОМЕРА ГРАНИЦЕ ДОБРОГ УКУСА: Штрудла са ванил кремом
НЕОДОЉИВА посластица у савршеном споју укуса.
29. 05. 2025. у 13:00
Коментари (0)