РЕЦЕПТ ЗА ПОСНИ ХЛЕБ: Мекан као душа, а пун укусних семенки
11. 12. 2024. у 07:00
Посни хлебови су право олакшање због њихове брзе и једноставне припреме.
Повезане вести
ТАЈНА НАЈУКУСНИЈЕ РИБЉЕ ЧОРБЕ: Један детаљ из рецепта мења све
ЛУК се не пржи, не динста, не карамелизује, само се исече на ситно и стави у хладну воду са рибом.
29. 11. 2025. у 08:55
Најновије из рубрике
ДОМАЋИ ЛИСНАТИ ПРУТИЋИ СА СИРОМ: Припрема је занимљива и лака, а резултат је права фантазија укуса (РЕЦЕПТ/ ВИДЕО)
ПЕЦИВО је толико ваздушасто и мекано да се просто лепи за прсте, а свака кора се одваја као лист.
23. 12. 2025. у 12:00
КРОАСАН СА ЏЕМОМ: Мирисом враћа у дане детињства
САВРШЕНО иду уз чај или кафу.
23. 12. 2025. у 10:32
ПОСТАН ПЕСТО ОД РУКОЛЕ И АВОКАДА: Кремаст, освежавајућ и другачији од класичног
Овај посан песто је савршен избор за све који желе нешто ново и укусно. Рукола му даје карактеристичну, благо пикантну ноту, док авокадо и индијски орах обезбеђују кремасту текстуру без икаквих млечних производа. Идеалан је за време поста, али и за све љубитеље модерне, здраве кухиње.
22. 12. 2025. у 22:45
ПОСНА БАЈАДЕРА: Овај рецепт ће постати центар сваке трпезе (ВИДЕО)
БАЈАДЕРА има и своју посну верзију.
22. 12. 2025. у 13:00
РЕЦЕПТ ЗА МАЂАРСКЕ ПРЖЕНИЦЕ: По једном састојку се разликују од наших, а он потпуно мења укус
ДА ли сте некада јели мађарске прженице?
22. 12. 2025. у 08:45
Коментари (0)