ПОСНА ПРОЈА ЗА УКУСНИ ДОРУЧАК: Проверено најбољи рецепт, са њом нема грешке
Време је поста, када домаћице у кухињи припремају посну храну, што сланише, што слаткише, и нико не може да им одоли јер укус је јединствен, иако у њима нема мрсних састојака.

Фото Shutterstock
Таква је и посна проја, за коју многи сматрају да није иста као кад у њу убацимо јаја и јогурт, али рецепт за ову посну проју је предиван и испробаћете одмах првом приликом.
Састојци:
- 3 шоље кукурузног брашна
- 2 шоље белог брашна
- 2 шоље киселе воде
- 1,5 шоља уља
- 1 кесица прашка за пециво
- со
Припрема:
У чинију сипајте кукурузно брашно, бело брашно, прашак за пециво и со, промешајте па додајте киселу воду и уље. Све добро измешајте варјачом, док се не сједини.
Тепсију обложите пек папиром, излијте смесу за проју, па пеците у загрејаној рерни на 200 степени око пола сата. Уколико више волите облик мафина, сипајте смесу у силиконске или у тефлонске калупе.
(Ona)

ВИШЕ ОД 200 ДЕЦЕ ОТРОВАНО У ШКОЛИ, А ОНДА СЕ ПОЈАВИО СНИМАК ИЗ КУХИЊЕ: Камера открила све, ухапшено осам особа (ВИДЕО)
ВИШЕ од 200 деце у једној школи у Кини има повишен ниво олова у крви након што је у њихову храну додаван отровни пигмент – наводно како би изгледала примамљивије.
12. 07. 2025. у 21:32

ОТКРИВЕН УЗРОК ПАДА БОИНГА СА 260 ПУТНИКА: Аудио снимак пилота из кокпита само продубљује мистерију
ИСТРАЖИТЕЉИ су открили узнемирујуће детаље у оквиру прелиминарне истраге пада авиона компаније Air India, на лету 171, у којем је у јуну страдало 260 особа.
12. 07. 2025. у 15:36

СЛАВИМО ПЕТРОВДАН: Шта се данас не ради и шта треба умесити
СРПСКА православна црква и њени верници данас прослављају Петровдан, празник који је посвећен светим апостолима Петру и Павлу.
12. 07. 2025. у 07:34
Коментари (0)