КРЕМАСТИ СУТЛИЈАШ СА ПУДИНГОМ: Неодољива посластица коју морате да испробате
Омиљени десерт свих генерација спремљен на мало другачији начин.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Састојци:
- пиринач 200 г
- вода 1 л
- млеко 0,5 л
- пудинг од ваниле 1 кесица
- шећер 10 кашика
- кокос по укусу
Припрема:
Пиринач скувајте са водом, па кад се скува и вода уври, прелијте га млеком помешаним са пудингом. Додајте шећер, сачекајте да млеко проври, промешајте, па склоните са шпорета, поспите кокосом и оставите да се прохлади.
(superrecepti)
Препоручујемо
 
                    
                    ПОСНЕ ГРИЛИЈАШ ОБЛАНДЕ: Савршени ситни колачи који ће улепшати сваку трпезу
12. 12. 2024. у 15:00
 
                    
                    ПОСНЕ РАФАЕЛО КУГЛИЦЕ: Толико укусне да увек прве нестану са славског тањира
13. 12. 2024. у 12:43
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    ОДБРУСИЛА ЦАРИНИКУ: Гоцу на граници назвали Рашином мамом
ПЕВАЧИЦА без длаке на језику говори о односу са супругом Рашом Новаковићем, увек се са шалом осврћући на разлику у годинама која је многима била главна тема на почетку њиховог забављања.
31. 10. 2025. у 18:35
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)