ПОХОВАНИ ХОТ ДОГ СА СИРОМ: Јело које ће вас освојити на први залогај
Пробајте овај поховани хот дог рецепт - брзо, једноставно и неодољиво укусно.

Foto: Printscreen/Youtube/Dream Cooking 드림쿠킹
Састојци:
- 4 виршле
- 100 г качкаваља
- 8 кришки тост хлеба
- 2 јајета
- презле за поховање
- со, бибер
- уље за пржење
Припрема:
Одсеците корице са тост хлеба и благо их истањите оклагијом. Сваку виршлу пресеците на пола како би одговарала величини хлеба. Качкаваљ исеците на танке штапиће.
На сваку кришку хлеба ставите комадић качкаваља и половину виршле. Уролајте пажљиво и благо притисните крајеве да се споје. Можете их благо наквасити водом да се боље залепе.
Умутите јаја са мало соли и бибера. Сваку ролницу прво умочите у јаја, а затим у презле, водећи рачуна да све лепо прекрије. Поновите поступак за додатну хрскавост. У тигању загрејте уље на средњој температури. Пржите уваљане ролнице док не добију златно-смеђу боју са свих страна. Вадите их на папирни убрус да упију вишак масноће. Послужите топле уз кечап, мајонез или неки други сос.
(stvarukusa)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо

ВЕЧЕРА ОД 4 САСТОЈАКА: Има изванредан укус и дуго ће вас држати ситим
27. 02. 2025. у 15:00Jована Васић

САВЕТИ ЗА КУВАЊЕ: Једноставни трикови с којима ће тестенина увек бити савршена
24. 02. 2025. у 16:25Јована Васић

РЕЦЕПТ ЗА АЈРАН: Турски јогурт од 3 састојка, који ћете попити у сласт
21. 02. 2025. у 16:02Јована Васић

РУСИ СЕ СПРЕМАЈУ ЗА ВЕЛИКУ ОФАНЗИВУ: Напашће дуж целе линије фронта од 1.000 км, ево колико ће акција трајати
РУСКЕ трупе припремају се за нову офанзиву у наредним недељама како би појачале притисак на Украјину и ојачале позицију Кремља у евентуалним преговорима о прекиду ватре. Према тврдњама агенције АП, аналитичари сматрају да би нова офанзива могла да траје од шест до девет месеци.
29. 03. 2025. у 18:11

АМЕРИКА СПРЕМА ВЕЛИКИ УДАР: Бомбардери "убице" циљају нуклеарне електране у Ирану (ФОТО)
Сједињене Државе су распоредиле стелт бомбардере Б-2 Спирит у војну базу Дијего Гарсија у Индијском океану, потез који би наводно могао бити повезан са припремама за потенцијални напад на иранску нуклеарну инфраструктуру.
29. 03. 2025. у 19:25

"ШТА ЈЕ ЖЕНА?" Трамп одговорио на питање новинара - изазвао смех у просторији (ВИДЕО)
АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп је изазвао смех код новинара када га је један од њих замолио да дефинише шта је жена.
30. 03. 2025. у 09:48
Коментари (0)