ВРЋЕНИ КРОМПИР: Српско јело наших бака
04. 04. 2025. у 13:00
Ово је традиционални српски специјалитет који је одличан оброк у време поста.
Повезане вести

РИБЉИ ЋЕВАПИ ЈОШ БОЉИ ОД КЛАСИЧНИХ: Смажу се за трен ока, правићете их стално
Сочни и сласни, а померају границе доброг укуса.
17. 04. 2025. у 14:30

ПАПРИКАШ СА ОСЛИЋЕМ И КРОМПИРОМ: Овај ручак обожавају и они који не посте
Паприкаш са ослићем и кромпиром идеалан је за пост на уљу и право јело на кашику.
14. 04. 2025. у 10:00
Најновије из рубрике

КАКО ДА ВАМ БУДЕ КРЕМАСТИЈИ НЕГО ИКАДА: Тајна савршеног качамака
КАЧАМАК ће добити неодољиву кремасту текстуру и богат укус ако знате прави трик.
19. 07. 2025. у 22:21

ЗА ЗДРАВ ПОЧЕТАК ДАНА: Зелени протеински шејк
СУПЕР је за доручак или као ужина, држаће вас дуго ситим.
19. 07. 2025. у 07:00

ОМЛЕТ СА СПАНАЋЕМ И ЧЕРИ ПАРАДАЈЗОМ: Рецепт за високо протеински доручак
Брз и здрав оброк од неколико састојака – идеалан за доручак или лагану вечеру. Спанаћ и чери парадајз дају свежину, а маслиново уље арому и нутритивну вредност.
19. 07. 2025. у 07:00

ЈЕДНО ОД НАЈОМИЉЕНИЈИХ ЈЕЛА: Најбољи трик за најукусније поховано бело месо
УМЕСТО јаја, додајте овај састојак и биће сочније и мекше него икад.
18. 07. 2025. у 17:00

САВРШЕН СУ ЛЕТЊИ ДЕСЕРТ: Крофнице као са плаже
БРЗА посластица која мирише на лето.
18. 07. 2025. у 15:52
Коментари (0)