ВРЋЕНИ КРОМПИР: Српско јело наших бака
04. 04. 2025. у 13:00
Ово је традиционални српски специјалитет који је одличан оброк у време поста.
Повезане вести

РИБЉИ ЋЕВАПИ ЈОШ БОЉИ ОД КЛАСИЧНИХ: Смажу се за трен ока, правићете их стално
Сочни и сласни, а померају границе доброг укуса.
17. 04. 2025. у 14:30

ПАПРИКАШ СА ОСЛИЋЕМ И КРОМПИРОМ: Овај ручак обожавају и они који не посте
Паприкаш са ослићем и кромпиром идеалан је за пост на уљу и право јело на кашику.
14. 04. 2025. у 10:00

ГИРОС СА ПЕЧУРКАМА УМЕСТО МЕСА: Прави се лако, а осваја на први залогај
Гирос са печуркама и зачинским биљем је савршен за дане поста, нећете да приметите да недостаје месо.
27. 03. 2025. у 14:30

РЕЦЕПТ ЗА СКУШУ ПЕЧЕНУ У РЕРНИ: Једноставан и брз рецепт, идеалан је за оне који желе укусан оброк у свега 30 минута, уз минималне припреме
Скуша печена у рерни је брз и укусан оброк који је савршен за све љубитеље рибе.
27. 03. 2025. у 10:00

ПОСНИ ПИРИНАЧ СА ТИКВИЦАМА И ПАРАДАЈЗОМ: Рецепт који ће вам добро доћи у данима поста, а опет укусно и заситно јело
Јело које одлично иде као прилог уз разна јела, али може бити и потпуно савршено самостално јело.
26. 03. 2025. у 16:00
Најновије из рубрике

ЧИЗКЕЈК ОД БРЕСАКА, СЕРВИРА СЕ У КОРНЕТИМА: Kомбинација укуса од које застаје дах (ВИДЕО)
ФИНИ баланс укуса и слаткоће кремасте базе. Идеалан за сва годишња доба!
29. 06. 2025. у 11:00

ЛЕТО ЈЕ ВРЕМЕ ЗА БРЗЕ, ЛАГАНЕ И ОСВЕЖАВАЈУЋЕ ОБРОКЕ: Хладна паста салата са туњевином
САЛАТА са туњевином је лагана, хранљива и божанствено укусна.
29. 06. 2025. у 09:00

СВАКИ ЗАЛОГАЈ ЈЕ РАЈ ЗА НЕПЦА: Зелени ролат, савршен када се служи хладан
КРЕМАСТО предјело нестаће са стола одмах.
29. 06. 2025. у 07:00

ОСВОЈИЋЕ ВАС ОД ПРВОГ ЗАЛОГАЈА: Сутлијаш са ванилом
МИРИСАН десерт направићете лако, сутлијаш или сутлија (тур. sütlaç) је врста слатког десерта, типичног за многе светске кухиње, који се добија кувањем пиринча у млеку на тихој ватри.
28. 06. 2025. у 11:00

ПРАВЕ ЗВЕЗДЕ ТРПЕЗЕ: Шницле са спанаћем и качкаваљем, толико добре да су као ремек дело (ВИДЕО)
ТОЛИКО добро изгледају да их мешају са прасећим печењем. Јело које ће да одушеви целу породицу.
28. 06. 2025. у 09:00
Коментари (0)