БРЗИНСКИ РЕЦЕПТ И ТЕСТО ОД САМО 2 САСТОЈКА : Лажна пица са белим луком

Novosti online

26. 12. 2023. у 17:00

ЛАЖНА пица се брзински спрема, а ароматични надев од јајета, белог лука и мирођије је чини преукусном.

БРЗИНСКИ РЕЦЕПТ И ТЕСТО ОД САМО 2 САСТОЈКА : Лажна пица са белим луком

Фото Shutterstock

Пица је једно од најпопуларнијих јела која се једу у целом свету, за данас имамо брзински рецепт за лажну пицу. Премазује се ароматичним преливом од јајета, белог лука и мирођије, а ако волите ову комбинацију прочитајте и рецепт за лепиње. Такође, тесто за пицу се прави само од 2 састојка, а један је самоподижуће брашно које лако можете да направите код куће.

Потребно:

* 250 г самоподижућег брашна

* 100 мл грчког јогурта
* 1 јаје
* мирођија
* 5 ченова белог лука

Рецепт за лажну пицу са са белим луком:

Умесите тесто за пицу од брашна и јогурта, па оклагијом развуците у тањи круг. Умутите јаје са млевеним белим луком и ситно сецканом мирођијом. Премажите преко пице и пеците у загрејаној рерни на 200°Ц око 20 минута.

(StvarUkusa/Mondo)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЊУЈОРК ТАЈМС: Руси прешли северну границу таквом брзином и снагом, Украјинци били потпуно изненађени

ЊУЈОРК ТАЈМС: Руси прешли северну границу таквом брзином и снагом, Украјинци били потпуно изненађени

ОФАНЗИВА руских снага на харковском правцу показала се толико брзом и снажном да им оскудне одбрамбене структуре Украјине нису постале препрека, а осиромашени редови украјинских оружаних снага нису били спремни да бране своје положаје, пише Њујорк тајмс.

19. 05. 2024. у 07:38

КАКО ЈЕ КОСОВО И МЕТОХИЈА ДОБИЛО ИМЕ? Различито порекло и велика симболка - назив користе САМО СРБИ

КАКО ЈЕ КОСОВО И МЕТОХИЈА ДОБИЛО ИМЕ? Различито порекло и велика симболка - назив користе САМО СРБИ

КОСОВО и Метохија веома су значајан део српске историје и традиције, али ретки су они који знају како је тако важно поднебље нашег постанка и идентитета добило име. Обе речи у називу нађе јужне покрајине имају различито порекло и велику симболику.

18. 05. 2024. у 11:47

Коментари (0)

ШОК: Фудбалер Србије се опростио од репрезентације