Карфиол је нискокалорична намирница богата минералима, аминокиселинама и протеинима. Идеалан спој са хрскавим тестом које се топи у устима.
Повезане вести
НЕМОГУЋЕ ЈОЈ ЈЕ ОДОЛЕТИ: Ево тајне за савршену питу са сочним воћем и хрскавом корицом
Испробајте рецепт за предивну посластицу.
14. 10. 2024. у 07:00
ИДЕАЛНА ЗА ДОРУЧАК, ИЛИ УЖИНУ: Преснац - Традиционална босанска пита, пуна фила, са врло мало теста, сочан и укусан оброк
Ова пита је изузетно калорична, па је довољно мало парче које можете да поједете уз јогурт или неку добру салату.
08. 10. 2024. у 07:00
ПИТА СА МЕСОМ: Залогаји који се памте у комбинацији без грешке
ПИТА с месом коју сви воле је једна од најбољих опција за ужину и вечеру. Прави се са млевеним месом и врло је гурманска.
02. 10. 2024. у 11:00
ЕПИРОТ ПИТА СА МЕСОМ: Овако је праве Грци, а супер је за доручак
Нешто тако сочно нисте одавно јели.
06. 09. 2024. у 07:00
ДОМАЋА ПИТА ОД КИСЕЛОГ ТЕСТА СА СИРОМ И МИРОЂИЈОМ: Врхунска пита какву сигурно нисте пробали до сада
Савршен спој мириса и укуса.
03. 09. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
ЈЕДНОСТАВНА И УКУСНА: Турска кромпир супа
Ову укусну супу од кромпира и јогурта можете припремити за мање од пола сата, а ако волите супе ова би вам могла постати омиљена.
04. 11. 2024. у 18:30
СЛАТКО ОД ЈАБУКА: Овако су га правиле наше баке
Слатко од јабука је прави домаћи ужитак који ће вас освојити својом слаткоћом и аромом, а идеално је за зиму.
04. 11. 2024. у 17:00
ГУРМАНСКИ РЕЦЕПТ ЗА САВРШЕН РУЧАК: Кисели купус са сувим месом, сланином и шљивама
Сазнајте како да направите нешто гурманскију верзију киселог купуса. Овог пута му, поред сувог меса, додајте сланину и шљиве.
04. 11. 2024. у 15:00
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПИТУ СА ЛУКОМ: Супер једноставна, а невероватно укусна
Ако више немате идеја шта да припремате за доручак или вечеру, доносимо вам један сјајан рецепт.
04. 11. 2024. у 13:18
ЊЕГОВО ВЕЛИЧАНСТВО БИФТЕК ВЕЛИНГТОН: За праве гурманске ужитке направите оброк којем нико неће одолети
Неприкосновен укус правог комада меса, чудноватог је укуса, а и мириса.
04. 11. 2024. у 07:00
Коментари (0)