ЗДРАВА, УКУСНА И ТОПИ СЕ У УСТИМА: Пита од карфиола, која је одушевила милионе
15. 03. 2024. у 21:00
Карфиол је нискокалорична намирница богата минералима, аминокиселинама и протеинима. Идеалан спој са хрскавим тестом које се топи у устима.
Повезане вести
![ПЕЧЕНИ КАРФИОЛ С ПЕСТО СОСОМ ОД РУКОЛЕ И ОРАХА: Здрав ручак по рецепту нутриционисте ПЕЧЕНИ КАРФИОЛ С ПЕСТО СОСОМ ОД РУКОЛЕ И ОРАХА: Здрав ручак по рецепту нутриционисте](/data/images/2025-02-04/569878_shutterstock-2560219285_kf.jpg?time=1738703855)
ПЕЧЕНИ КАРФИОЛ С ПЕСТО СОСОМ ОД РУКОЛЕ И ОРАХА: Здрав ручак по рецепту нутриционисте
ВРЕМЕ припреме је око 40 минута, а количина довољна за 4-6 порција.
05. 02. 2025. у 11:00
Најновије из рубрике
![ЧОРБА ОД ПЕЧЕНОГ ПАРАДАЈЗА И ЛУКА: Припрема је необична, али једноставна, а укус божанствен (ВИДЕО) ЧОРБА ОД ПЕЧЕНОГ ПАРАДАЈЗА И ЛУКА: Припрема је необична, али једноставна, а укус божанствен (ВИДЕО)](/data/images/2025-02-18/573693_392420-corbaodpecenogparadajza-ff_kf.jpg?time=1739914692)
ЧОРБА ОД ПЕЧЕНОГ ПАРАДАЈЗА И ЛУКА: Припрема је необична, али једноставна, а укус божанствен (ВИДЕО)
Ако уживате у чорбама од поврћа, ова несвакидашња варијанта од печеног парадајза ће вам се сигурно допасти.
19. 02. 2025. у 09:00Јована Васић
![ЈЕЛО ОД ВЕКНЕ ХЛЕБА: Кришке ставите у тепсију, додајте фил и уживајте у преукусном оброку (ВИДЕО) ЈЕЛО ОД ВЕКНЕ ХЛЕБА: Кришке ставите у тепсију, додајте фил и уживајте у преукусном оброку (ВИДЕО)](/data/images/2025-02-11/571718_jelo_kf.jpg?time=1739833816)
ЈЕЛО ОД ВЕКНЕ ХЛЕБА: Кришке ставите у тепсију, додајте фил и уживајте у преукусном оброку (ВИДЕО)
Доносимо вам рецепт за преукусно јело од векне хлеба.
19. 02. 2025. у 07:00Јована Васић
![ИТАЛИЈАНСКИ КРЕМ ОД ПИСТАЋА: Савршен за филовање пецива и торти ИТАЛИЈАНСКИ КРЕМ ОД ПИСТАЋА: Савршен за филовање пецива и торти](/data/images/2025-02-18/573803_shutterstock-2492706137_kf.jpg?time=1739907065)
ИТАЛИЈАНСКИ КРЕМ ОД ПИСТАЋА: Савршен за филовање пецива и торти
Испробајте италијански крем од пистаћа по једноставном рецепту и моћи ћете да га користите за филовања, или да га једноставно намажете на хлеб.
18. 02. 2025. у 20:31Jована Васић
![НАПРАВИТЕ ДОМАЋИ ПАРИЗЕР: Здравији и лепшег укуса од куповног НАПРАВИТЕ ДОМАЋИ ПАРИЗЕР: Здравији и лепшег укуса од куповног](/data/images/2025-02-18/573731_shutterstock-2488876723_kf.jpg?time=1739894571)
НАПРАВИТЕ ДОМАЋИ ПАРИЗЕР: Здравији и лепшег укуса од куповног
Ево како да направите домаћи здрави паризер у коме ће уживати цела породица, савршен је за доручак или вечеру.
18. 02. 2025. у 17:02Јована Васић
![ИДЕАЛАН РУЧАК КОЈИ СЕ БРЗО СПРЕМА: Медени и глазирани пилећи батаци ИДЕАЛАН РУЧАК КОЈИ СЕ БРЗО СПРЕМА: Медени и глазирани пилећи батаци](/data/images/2024-08-13/517388_pileci-bataci_kf.jpg?time=1739882752)
ИДЕАЛАН РУЧАК КОЈИ СЕ БРЗО СПРЕМА: Медени и глазирани пилећи батаци
Лепо испечено и преливено пикантним, а једноставним сосом, месо батака се топи у устима.
18. 02. 2025. у 13:45Jована Васић
Коментари (0)