СЛАСНА ДОМАЋА ПИТА СА ШУНКОМ И КАЧКАВАЉЕМ: Хрскава и преукусна, савршена за све прилике
08. 04. 2024. у 15:58
Пита са шунком и качкаваљем је одвано популарна међу домаћицама, а када год је направе, укучани је поједу муњевитом брзином! Није ни чудо, јер је њен укус просто изванредан.
Повезане вести

ПИТА СА ПИРЕ КРОМПИРОМ, ШУНКОМ И СИРОМ: Морате је пробати, фантастичног је укуса
За питу са пире кромпиром, шунком и сиром послажите пире кромпир у тепсију са шунком између. Изаберите врсту шунке коју год желите, само је битно да је врло танко насечена.
11. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
Најновије из рубрике

КОЛАЧ ИЗ ШОЉЕ СПРЕМАН ЗА 5 МИНУТА: Савршен начин да се на брзину засладите
Неретко се дешава да нам време стоји на путу ка добром колачу. То не мора бити случај, захваљујући овом брзом рецепту за колач из шоље. Брза верзија чоколадног лава колача биће идеалан начин да се засладите, а припрема траје свега пет минута.
17. 03. 2025. у 17:05Јована Васић

АРАПСКИ КОЛАЧ: Ако сте љубитељ оријенталних слаткиша, ова неодољива и лагана посластица постаће вам једна од омиљених (ВИДЕО)
Уколико вам је потребан рецепт за колач на брзину, арапски колач с бадемима је баш оно што сте чекали. Све се припреми за десетак минута, потом пече још 20, а резулат је слаткиш који се памти. По жељи можете прелити карамелом, али и без ње је феноменалан!
17. 03. 2025. у 14:30

РЕЦЕПТ ЗА УКУСАН СМУТИ СА ЦВЕКЛОМ И БАНАНОМ: Крепи организам у трену
Укусан и пун витамина.
17. 03. 2025. у 13:00

ПИЛЕЋА САЛАТА КАКВУ ДО САД НИСТЕ ПРОБАЛИ: Комбинација укуса који одушевљава на први залогај (ВИДЕО)
Ако тражите салату која је истовремено освежавајућа, кремаста и пуна укуса, онда је ова пилећа салата са поморанџом, сиром и орасима прави избор. Припрема је једноставна, а састојци су лако доступни. Било да је послужите као предјело или главно јело, ова салата ће сигурно бити омиљени додатак сваком столу.
17. 03. 2025. у 11:30

ОДУШЕВИЋЕ ВАС И МИРИСОМ И УКУСОМ: Трделник - Чешки десерт најпознатији на свету
Испробајте рецепт за трделник који ће вас одушевити мирисом и укусом.
17. 03. 2025. у 10:00
Коментари (0)