Овакву питу до сада нисте јели, најбоље одмах ставите дуплу меру.
Повезане вести
![ПИТА СА ЈАБУКАМА, МАКОМ И ОРАСИМА: Кад је будете пробали, отвориће вам нову димензију укуса ПИТА СА ЈАБУКАМА, МАКОМ И ОРАСИМА: Кад је будете пробали, отвориће вам нову димензију укуса](/data/images/2024-06-25/500491_slatka-pita_kf.jpg?time=1719383376)
ПИТА СА ЈАБУКАМА, МАКОМ И ОРАСИМА: Кад је будете пробали, отвориће вам нову димензију укуса
Уколико волите слатке пите, ова ће од сада бити ваш фаворит.
26. 06. 2024. у 07:00
![ПУЊЕНА, СА ТРИ САСТОЈКА: Направите питу на мало другачији начин ПУЊЕНА, СА ТРИ САСТОЈКА: Направите питу на мало другачији начин](/data/images/2024-05-07/479848_shutterstock-1886357797_kf.jpg?time=1717059647)
ПУЊЕНА, СА ТРИ САСТОЈКА: Направите питу на мало другачији начин
Питу можете да спремате на много начина, а ми вам предлажемо да направите пуњену питу са јајима, пиреом и туњевином.
30. 05. 2024. у 11:00
![КРОМПИРУША: Пита какву још нисте пробали КРОМПИРУША: Пита какву још нисте пробали](/data/images/2024-05-28/489186_shutterstock-pita-od-krompira_kf.jpg?time=1716963805)
КРОМПИРУША: Пита какву још нисте пробали
Многи сматрају да најбољу питу од кромпира праве у Босни. Наравно, посебно је укусна од домаћих кора, али пошто данашње домаћице немају много времена за "развлачење" кора, у обзир долази и рецепт са онима које можете да купите у продавници.
29. 05. 2024. у 07:00
![СОЧНА БАКЛАВА СА ВИШЊАМА: Неодољив спој воћа, фила и слатког прелива СОЧНА БАКЛАВА СА ВИШЊАМА: Неодољив спој воћа, фила и слатког прелива](/data/images/2024-05-27/488542_shutterstock-baklava-sa-visnjama_kf.jpg?time=1716816616)
СОЧНА БАКЛАВА СА ВИШЊАМА: Неодољив спој воћа, фила и слатког прелива
Док многи признају само баклаву с орасима, све је више оних који се окрећу и воћним комбинацијама овог традиционалног колача.
27. 05. 2024. у 15:00
![НАЈЈЕДНОСТАВНИЈА И УКУСНА САЛАТА ОД ТИКВИЦА: Укус који иде уз свако јело НАЈЈЕДНОСТАВНИЈА И УКУСНА САЛАТА ОД ТИКВИЦА: Укус који иде уз свако јело](/data/images/2024-05-24/487202_shutterstock-salata-od-tikvica_kf.jpg?time=1716803989)
НАЈЈЕДНОСТАВНИЈА И УКУСНА САЛАТА ОД ТИКВИЦА: Укус који иде уз свако јело
ИМА људи који тиквице као салату конзумирају као самосталан оброк, а они други их једу уз кромпир, месо, чак и тестенину.
27. 05. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике
![ПОХОВАНЕ БАНАНЕ: Најбољи рецепт за посластицу очаравајућег укуса ПОХОВАНЕ БАНАНЕ: Најбољи рецепт за посластицу очаравајућег укуса](/data/images/2024-06-26/500789_shutterstock-pohovane-banane_kf.jpg?time=1719410609)
ПОХОВАНЕ БАНАНЕ: Најбољи рецепт за посластицу очаравајућег укуса
ПОХОВАНЕ банане су једна од омиљенијих посластица која се наручује у азијским ресторанима.
26. 06. 2024. у 19:00
![РЕЦЕПТ ЗА НАЈМЕКШЕ СЛАТКЕ КНЕДЛЕ: Спремите посластицу у којој ће уживати цела породица РЕЦЕПТ ЗА НАЈМЕКШЕ СЛАТКЕ КНЕДЛЕ: Спремите посластицу у којој ће уживати цела породица](/data/images/2024-06-26/500795_shutterstock-knedle-sa-nutelom_kf.jpg?time=1719410868)
РЕЦЕПТ ЗА НАЈМЕКШЕ СЛАТКЕ КНЕДЛЕ: Спремите посластицу у којој ће уживати цела породица
Некако се сви вратимо у детињство кад осетимо укус домаћих кнедли са шљивама и присетимо се наших бака.
26. 06. 2024. у 16:00
![МОЖЕ ДА СЕ ЈЕДЕ КАО ГЛАВНИ ОБРОК: Направите чорбу од поврћа и говедине, припрема се за мање од сат времена МОЖЕ ДА СЕ ЈЕДЕ КАО ГЛАВНИ ОБРОК: Направите чорбу од поврћа и говедине, припрема се за мање од сат времена](/data/images/2024-06-25/500516_shutterstock-corba-sa-povrcem-i-govedinom_kf.jpg?time=1719401733)
МОЖЕ ДА СЕ ЈЕДЕ КАО ГЛАВНИ ОБРОК: Направите чорбу од поврћа и говедине, припрема се за мање од сат времена
Најукуснија чорба, савршен спој поврћа и меса.
26. 06. 2024. у 13:00
![РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ ИЗ ПРОВАНСЕ: Овај француски хлеб прави се са мешавином зачинског биља и сира РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ ИЗ ПРОВАНСЕ: Овај француски хлеб прави се са мешавином зачинског биља и сира](/data/images/2024-06-26/500763_shutterstock-fugasa-hleb_kf.jpg?time=1719420738)
РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ ИЗ ПРОВАНСЕ: Овај француски хлеб прави се са мешавином зачинског биља и сира
Фугаса хлеб се прави у облику елипсе, и направе се резови на тесту тако да хлеб, када се испече, подсећа на главицу пшенице. Хлеб се брзо прави, за само 45 минута, а можете да га сервирате и за посебне прилике.
26. 06. 2024. у 11:01
![СТИФАДО: Сочна јунетина на грчки начин која се топи у устима СТИФАДО: Сочна јунетина на грчки начин која се топи у устима](/data/images/2024-06-25/500417_shutterstock-2231500099_kf.jpg?time=1719391094)
СТИФАДО: Сочна јунетина на грчки начин која се топи у устима
Сласан спој меса са вином и зачинима даје овом јелу посебну арому.
26. 06. 2024. у 10:00
Коментари (0)