ПИЦА ОД ТИКВИЦА: Доносимо вам савршен рецепт за брзу и здраву пицу од тиквица

Новости онлине

16. 07. 2024. у 14:16

Брз оброк неодољивог укуса, толико се једноставно спрема да може и дете да га направи.

ПИЦА ОД ТИКВИЦА: Доносимо вам савршен рецепт за брзу и здраву пицу од тиквица

Foto: Printscreen Youtube/ Kuhinja Valentina Mašković

Састојци:

Подлога

  • 3 тиквице - 1кг
  • 4 јајета
  • Со, бибер
  • 5-6 кашика брашна
  • 1 прашак за пециво

Надев

  • 1 парадајз
  • 100 г кобасице
  • 50 г домаће димљене сланине
  • 50 г маслина
  • 150-200 г сира
  • Пелат од парадајза са ориганом и босиљком

Припрема:

Изрендати тиквице и посолити. Сачекати мало да тиквице пусте воду и исцедити их. Додати им јаја и умутити све, па додати брашно, прашак за пециво и бибер. Све сјединити и сипати у калуп, прекривен папиром за печење. Поређати прво парадајз, а затим и остале састојке. Пећи на 200 степени око 20 минута.

(still)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЕВО КАДА ТАЧНО СТИЖЕ РАСХЛАЂЕЊЕ: Ови делови Србије биће први на удару пљускова и грмљавине

ЕВО КАДА ТАЧНО СТИЖЕ РАСХЛАЂЕЊЕ: Ови делови Србије биће први на удару пљускова и грмљавине

НАСТАВЉА се топлотни талас у Србији. Већ у подне температура у Смедеревској Паланци достигла је 38 степени. Пред нама је врео дан, а максимална температура и данас ће достићи 41 степен. Очекује се сунчано.

16. 07. 2024. у 14:13

Коментари (0)

ШТА ЋЕ РЕЋИ НОВАК ЂОКОВИЋ КАД ИХ ВИДИ? Овако су аустралијски пливачи дошли у Париз на Олимпијске игре (ВИДЕО)