ЧЕСТО ЋЕТЕ ДА ЈЕ ПРАВИТЕ: Брзинска гибаница од кора за питу, заливених кефиром
Гибаница препуна кефира и сира је јело које ћете често да правите.
 
                                                                                    Фото Shutterstock
Састојци:
2 коре за питу
 
6 јаја
300 г свежег сира
1/2 кашичице соли
50 г качкаваља
шака сусама
Рецепт за брзинску гибаницу од кора за питу заливених кефиром:
Како бисте направили ову гибаницу прво згужвајте коре у тепсији. У засебу чинију сипајте кефир, јаја, свежи сир и со. Умутите смесу ручним блендром.
Залијте коре смесом и мало притисните решеткастом кашиком да би се распоредила. Одозго исецкајте комадиће качкаваља и поспите сусамом.
Пеците 40 минута у рерни на 180 степени. Извадите, оставите да се прохлади и уживајте.
(ствар укуса)
Препоручујемо
 
                    
                    БОЉА ОД ПРОЈЕ: Пита са поврћем и младим сиром, савршена за доручак, или вечеру
27. 08. 2024. у 07:00
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
Коментари (0)