Домаће лепиње се једноставно праве, а можете да их једете уз сухомеснато, намазе по жељи или саме.
Повезане вести
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ КРОФНЕ: Лако се праве, а меке као душа
Посне крофне могу бити укусније од обичних, али само ако се спреме по овом рецепту.
16. 08. 2024. у 09:00
ХЛЕПЧИЋИ ИЗ ТИГАЊА: Тесто мекано као облак, а укус јединствен
Свака земља има неко традиционално јело, а када је реч о Кини, то су ови хлепчићи. Рецепт за ово укусно тесто је једноставан и готово свако може да направи.
18. 07. 2024. у 16:39
Најновије из рубрике
ЈЕДНОСТАВНА САЛАТА ОД ЦВЕКЛЕ: Најздравија, а најлакша за припрему
Цвекла садржи нитрите који снижавају крвни притисак, а због високог садржаја витамина Б, калијума и гвожђа сврставамо је у једно од најздравијих поврћа. Цвекла се дуго кува, па можете користити експрес лонац за брже кување.
16. 09. 2024. у 18:00
НАЈЛАКШИ РЕЦЕПТ ЗА ЏЕМ ОД ЛУБЕНИЦЕ: Засладите се укусним и слатким намазом
Покушајте да припремите џем од лубенице и верујте да ћете и ви и ваша породица обожавати овај необичан џем. Поготово је укусан са палачинкама и белгијским вафлима.
16. 09. 2024. у 17:37
НАПРАВИТЕ СОЧНЕ МАФИНЕ СА ЏЕМОМ: Никад укуснији, нећете им одолети
Брз и једноставан рецепт, идеалан за доручак или изненадне госте.
16. 09. 2024. у 17:00
ШТРУДЛА СА МАКОМ ОД ГОТОВИХ КОРА: Класик који никада не досади
Уз једноставан рецепт, ова посластица постаје још приступачнија и једноставнија за припрему.
16. 09. 2024. у 15:59
ПАРАДАЈЗ ЧОРБА СА ПОХОВАНИМ СИРОМ: Испробајте овај рецепт где се укуси фантастично допуњују
Уместо да кувате супу или чорбу из кесице, ми вам препоручујемо да испробате овај рецепт за парадајз чорбу.
16. 09. 2024. у 15:27
Коментари (0)