Домаће лепиње се једноставно праве, а можете да их једете уз сухомеснато, намазе по жељи или саме.
Повезане вести
ИСПРОБАЈТЕ РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋЕ БУХТЛЕ: Након сервирања ће нестати у трен ока
Бухтле су једна од наших омиљених посластица од квасног теста, не само зато што су неодољиво укусне, већ и зато што се лако спремају.
08. 10. 2024. у 15:00
ОТКРИЈТЕ У ЧЕМУ ЈЕ ТАЈНА: Како се спрема прави бешамел сос
Бешамел сос може да се направи на више начина. Иде уз многа јела, месо, рибу. Називају га још и белим, и главни је састојак за прављење других сосева.
04. 10. 2024. у 07:00
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ КРОФНЕ: Лако се праве, а меке као душа
Посне крофне могу бити укусније од обичних, али само ако се спреме по овом рецепту.
16. 08. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
ОДУШЕВИТЕ ГОСТЕ СЛАВСКОМ ТРПЕЗОМ: Корпице са пилетином, идеално послужење за Аранђеловдан
СЛАВСКЕ корпице филују се димљеном пилетином, кромпиром, јајетом и сиром, врло су згодне као предјело и залогајчићи на прославама.
19. 11. 2024. у 16:00
КРАЉИЦА МЕЂУ СЛАВСКИМ ПОСЛАСТИЦАМА: Мињон торта - кремасто савршенство споја лешника, бадема, ораха и чоколаде (ВИДЕО)
Када направите мињон торту, будите сигурни да ће она испунити сва очекивања ваших гостију на слави.
19. 11. 2024. у 14:30
САВРШЕНО ПРЕДЈЕЛО ЗА АРАНЂЕЛОВДАН: Традиционалан, а једноставан рецепт за пихтије неодољивог укуса
Славске пихтије пуне су меса, савршено декорисане и једно од предјела које се мора наћи на вашој трпези.
19. 11. 2024. у 12:52
ТОРТА ШПАНСКИ ВЕТАР: Рецепт са којим нема грешке
Кремаста, богата и непролазна посластица.
19. 11. 2024. у 11:00
ПОЉСКА ЧОРБА: Спој укуса и традиције
Укусна, домаћа чорба коју ћете сасвим сигурно бар једном недељно да уврстите у свој јеловник.
19. 11. 2024. у 09:00
Коментари (0)