СВЕЖЕ И ВРУЋЕ, А СПРЕМНЕ ЗА ТИЛИ ЧАС: Домаће лепиње
16. 09. 2024. у 19:00
Домаће лепиње се једноставно праве, а можете да их једете уз сухомеснато, намазе по жељи или саме.
Повезане вести
ИСПРОБАЈТЕ РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋЕ БУХТЛЕ: Након сервирања ће нестати у трен ока
Бухтле су једна од наших омиљених посластица од квасног теста, не само зато што су неодољиво укусне, већ и зато што се лако спремају.
08. 10. 2024. у 15:00
ОТКРИЈТЕ У ЧЕМУ ЈЕ ТАЈНА: Како се спрема прави бешамел сос
Бешамел сос може да се направи на више начина. Иде уз многа јела, месо, рибу. Називају га још и белим, и главни је састојак за прављење других сосева.
04. 10. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
ПОСНИ КОЛАЧ СА СУВИМ ВОЋЕМ И ОРАСИМА: Одлична посластица за посне дане (ВИДЕО)
Колач тако једноставан да га и деца могу направити, а укус је феноменалан.
20. 12. 2024. у 13:00
ЉУТИ НАМАЗ ОД ЦВЕКЛЕ И МАЈОНЕЗА: Прави гурмански, може се служити уз печење
Љути намаз од цвекле и мајонеза се једноставно прави, а укус је прави гурмански.
20. 12. 2024. у 11:00
СУПЕР ИДЕЈА ЗА РУЧАК: Укусна похована риба, али посна
Направите најукуснији ручак од рибе.
20. 12. 2024. у 09:00
ПОСНЕ КИФЛИЦЕ СА СПАНАЋЕМ: Једноставан рецепт за било које доба дана
Домаће кифлице мекане као памук и невероватно укусне.
20. 12. 2024. у 07:00
МАЂАРСКА ПОСЛАСТИЦА КОЈУ ЦЕО СВЕТ ОБОЖАВА: Куртош колач, хрскав и укусан
Куртош колач ћете најчешће видети по улицама Мађарске, Чешке, Аустрије за време божићних и новогодишњих празника, само што у свакој од земаља где га месе и продају има другачији назив. Овај необичан колач код нас је прекрштен као оџак колач због специфичне припреме - печено тесто се ставља у посебан калуп и даље пече на јакој ватри или жару.
19. 12. 2024. у 15:00
Коментари (0)