ПИТА СА ПИРЕ КРОМПИРОМ, ШУНКОМ И СИРОМ: Морате је пробати, фантастичног је укуса
11. 01. 2025. у 07:00
За питу са пире кромпиром, шунком и сиром послажите пире кромпир у тепсију са шунком између. Изаберите врсту шунке коју год желите, само је битно да је врло танко насечена.
Повезане вести

ЦАРСКА ПИТА: Најједноставнија, а најукуснија, омиљена на свим трпезама
Царска пита је идеалан избор за јутарњи оброк, једноставна за припрему, хранљива и савршена за све узрасте. Овај брзи рецепт са кукурузним брашном и богатством сира, шунке и поврћа одушевиће целу породицу!
10. 04. 2025. у 07:00

ЈЕДНОСТАВНА А УКУСНА: Салата од сира која се прави у трену
Салате су одличан избор, јер су лагане и брзински се спремају, такође могу да буду прилог или брзински оброк.
24. 03. 2025. у 10:00

АЈВАР ПИТА: Рецепт коме ћете се често враћати
Пита са ајваром може бити послужена и хладна и топла, за доручак или вечеру.
09. 03. 2025. у 07:00

СЛАНА ГРИЗ ПИТА СА СИРОМ: Рецепт који ћете правити изнова и изнова (ВИДЕО)
Савршена гриз пита за све прилике, погледајте у видеу како да направите ово веома укусно, а једноставно јело.
26. 02. 2025. у 14:00Јована Васић
Најновије из рубрике

КОЛАЧИ СА НАЈСЛАЂИМ ИМЕНОМ НА СВЕТУ: Медењаци, баш као што су га правиле и наше баке
Традиционални колачићи које сви воле, а имају и дебелог разглога за то.
22. 04. 2025. у 16:00

КИНЕСКА САЛАТА: Укусна кремста пикантерија која је заситна и преукусна
Кинеска салата постаће неизоставни део сваке трпезе када је будете пробали.
22. 04. 2025. у 14:30

ЈЕДНОСТАВАН РЕЦЕПТ ЗА ЧУПАВЦЕ У ОБЛИКУ МАФИНА: Још слађи и укуснији, правићете стално
Савршен спој чупаваца и мафина у једном десерту, прсте да полижете.
22. 04. 2025. у 13:00

ДЕКОРАТИВНО И УКУСНО: Ролат од меса са јајима, ни највећи гурмани му неће одолети
Укусан, сочан и декоративан — овај ролат је прави хит на трпези, посебно после Ускрса и "гомиле" скуваних јаја.
22. 04. 2025. у 11:30

ДОМАЋА ПАРАДАЈЗ ЧОРБА: Јело које крепи организам у моменту, по старом рецепту из бакине кухиње
Сочна и здрава, за право уживање.
22. 04. 2025. у 10:00
Коментари (0)