ПЕЦИВО СА ОВАСОМ И ТИКВИЦАМА: Садржи све што вам је потребно за добар почетак дана
05. 03. 2025. у 07:00
Пециво од тиквица је лагано, укусно јело идеално за доручак, ужину или лагани оброк. Овај једноставан рецепт је одличан начин да уживате уз минималан напор у хранљивом, а уједно укусном јелу.
Повезане вести

САВРШЕН СПОЈ ТРАДИЦИЈЕ И УЖИТКА: Пита са сиром и шунком (ВИДЕО)
Мирисна, златно печена и пуна укуса – пита са сиром и шунком је савршен спој традиције и ужитка.
22. 06. 2025. у 07:00

ПРЖЕНИ ШТАПИЋИ СА ШУНКОМ И СИРОМ: Право мало задовољство које се спрема брзо и једноставно, а нестаје још брже
Ови пржени штапићи са шунком и сиром су мекани изнутра, хрскави споља и савршени за доручак, ужину или дружење. Нема квасца, нема чекања да нарасте – само замутите, развучете и пржите.
13. 05. 2025. у 08:00
Најновије из рубрике

ДА МЕСО НЕ БУДЕ СУВО, УРАДИТЕ ОВО: Зашто вам пуњене паприке не успевају увек
НА неке ствари морате да обратите пажњу кад их припремате.
09. 08. 2025. у 10:45

БРУСКЕТЕ: Рецепт идеално послужење за сваку прилику
Када вам стижу гости и желите да их изненадите нечим укусним и једноставним – брускете су прави избор. Овај италијански класик је брз за припрему, изгледа примамљиво и може се прилагодити сваком укусу. Било да их служите као предјело, ужину или лагану вечеру, брускете ће увек оставити утисак.
09. 08. 2025. у 07:00

БРЗА ПИЦА ЗА СВАКИ ДАН: Рецепт који се брзо спрема
Немате времена, а једе вам се нешто укусно и топло? Ова брза пица је решење! Без дугог чекања и компликованих припрема, за само двадесетак минута можете уживати у домаћој пици по вашем укусу. Савршена за ужину, вечеру или неочекиване госте!
08. 08. 2025. у 17:00

ПРАВИ СЕ ЗА 5 МИНУТА: Најбоља протеинска вечера икад
НЕШТО најздравије што можете појести увече.
08. 08. 2025. у 16:00

ПЕСТО ПАСТА СА ПИЛЕТИНОМ: Брзо, једноставно и неодољиво
Ако желите укусан оброк за мање од пола сата, ова песто паста са пилетином је савршен избор. Идеална за ручак или вечеру, спаја свеже укусе и лаку припрему у једном јелу.
08. 08. 2025. у 16:00
Коментари (0)