ИДЕАЛНИ ЗА ДОРУЧАК: Пужићи са качкаваљем, феноменални и сочни
12. 03. 2025. у 07:00
Једноставни, мекани и преукусни пужићи идеални су у сваком моменту, сигурни смо да ћете их обожавати.
Повезане вести

ПРЖЕНИ ШТАПИЋИ СА ШУНКОМ И СИРОМ: Право мало задовољство које се спрема брзо и једноставно, а нестаје још брже
Ови пржени штапићи са шунком и сиром су мекани изнутра, хрскави споља и савршени за доручак, ужину или дружење. Нема квасца, нема чекања да нарасте – само замутите, развучете и пржите.
13. 05. 2025. у 08:00

ЛИСНАТЕ РОЛНИЦЕ СА СПАНАЋЕМ И СИРОМ: Хрскаве, пуњене и готове за 20 минута
Пуњене ролнице од лиснатог теста са спанаћем и сиром су савршене за укусну ужину или предјело. Брзо се праве и фантастично изгледају на столу.
29. 04. 2025. у 07:00

НЕВЕРОВАТНО ЈЕДНОСТАВАН РЕЦЕПТ: Мини пециво са сиром, идеално за доручак, прославе или вечеру (ВИДЕО)
Доносимо вам рецепт за преукусно мини пециво са сиром, остаје свеже и сутрадан.
20. 04. 2025. у 07:00

ПУЖИЋИ СА МАКОМ: Мирисно пециво мекано као душа, које супер иде уз кафу
Сочни и слатки, нестаће са стола одмах.
22. 04. 2025. у 07:00

БРЗ И УКУСАН ДОРУЧАК: Најукусније пица панцероте
Топле, мекане и веома укусне пица панцероте са два пикантна фила које ће вас освојити већ код првог залогаја.
03. 04. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике

МЕКАН И МИРИСАН: Брзи колач са јабукама, као из бакине кухиње
ОВАЈ колач са јабукама је прави класик који увек успева.
25. 05. 2025. у 11:30

ЗДРАВА И УКУСНА УЖИНА: Хрскави кексићи са бадемом, а супер иду уз кафу или чај
ДАЈУ вам енергије, а супер су укуса.
25. 05. 2025. у 10:00

САВРШЕНИ ЗАЛОГАЈ: Салата са леблебијама, куваним јајима и маринираним шампињонима
ОСВЕЖИТЕ се овом хранљивом и шареном салатом.
25. 05. 2025. у 08:30

ПРАВО ФИНО ЈЕЛО: Пилећи рагу у сосу од белог вина
Пилећи рагу у сосу од белог вина је лако за спремање.
25. 05. 2025. у 07:00

И ХЛАДЕ И СЛАДЕ, А УСПЕВАЈУ И ПОЧЕТНИЦИМА: Ледене коцке са шумским воћем (ВИДЕО)
Ледене коцке са шумским воћем су савршен кремасти и освежавајућ колач, а једноставно се праве.
24. 05. 2025. у 13:00
Коментари (0)