РЕЦЕПТ ЗА НАЈБОЉУ ПИТУ СА ПРАЗИЛУКОМ: Неизоставни део посне трпезе
13. 03. 2025. у 07:00
Ова посна пита са празилуком на води је савршена за дане када постите и желите да уживате у укусном и лаганом оброку.
Повезане вести

БРЗО СЕ СПРЕМА, САВРШЕН ЈЕ ДОРУЧАК: Најједноставнија домаћа пита са зељем, укусније нешто нисте пробали
Посна, а сласна и заситна, нема бољег доручка.
06. 04. 2025. у 07:00

ПОСНИ ЦЕЗАР СЕНДВИЧ ОД ЛЕБЛЕБИЈА: Обрадујте најмилије оброком какав до сада нису пробали
У питању је вегански "Цезар" сендвич од леблебија који се прави са укусним домаћим "Цезар" преливом без млека и уља, који му даје укусан укус чувене Цезар салате. Свеж црвени лук, као и парадајз и салата, овом сендвичу задаје леп "ударац" и додаје текстуру коју морате да пробате.
05. 04. 2025. у 07:00

ПОСНА ПИТА СА СПАНАЋЕМ: Сочна и сласна, за савршено јутро
Питу можете сервирати топлу или хладну, као главно јело или прилог. Идеална је за оброке током поста јер је хранљива и укусна.
25. 03. 2025. у 07:00

ПИТА СА ЈАБУКАМА НА ВОДИ: Уживаћете у сваком залогају овог јефтиног колача
Направите мирисну питу од јабука и осладите се поштено, уз шољу топлог чаја, млека или кафе.
20. 03. 2025. у 11:00
Најновије из рубрике

УЗ МАЛО МАШТЕ И НЕКОЛИКО САСТОЈАКА: Домаћи сладолед у чоколадном корнету (ВИДЕО)
КОРИСТИТЕ веома хладан шлаг и мешајте нежно како би фил остао ваздушаст.
25. 06. 2025. у 13:00

САВРШЕН ОБРОК ЗА ОВЕ ВРЕЛЕ ДАНЕ: Грчка салата са фетом, здрава и укусна (ВИДЕО)
ИДЕАЛНА комбинација за врело лето!
25. 06. 2025. у 11:00

ЗДРАВ И УКУСАН, А САВРШЕН ЗА УЖИНУ: Смути од спанаћа и јабука
ЈЕДНОСТАВАН рецеп да добијете сит и потпун напитак.
25. 06. 2025. у 09:00

ДОМАЋИ УШТИПЦИ: Савршени уз јогурт, сир или павлаку – топли, миришу на дом и увек нестану за трен
Данас делимо са вама један брз и једноставан рецепт – домаћи уштипци!
25. 06. 2025. у 07:00

МАЛЕ ЗЕЛЕНЕ КИВИ КАПИЦЕ: Лаган и освежавајућ колач који може лако да засити
Са кексом, јогуртом, бадемима и бананама, овај колач може лепо да вас засити за ужину. А уз то веома атрактивно изгледа.
24. 06. 2025. у 13:00
Коментари (0)