НАЈЛЕПША УСКРШЊА ПОГАЧА БЕЗ КВАСЦА: Све састојке већ имате код куће и готова је у трен ока
14. 04. 2025. у 07:00
Ускрс је празник радости, окупљања и богате трпезе, а једно од његових незаобилазних обележја свакако је – мирисна и мекана погача.
Повезане вести

ШТА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ НАЂЕ НА УСКРШЊОЈ ТРПЕЗИ: По старим обичајима уз јаја, јагњетина и рен имају посебну симболику
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
16. 04. 2025. у 08:30

ДОК СИ РЕКАО "АМИН": Водитељка показала како за 1 минут ослика Белог анђела на јајету (ВИДЕО)
БОЈАНА Ристивојевић то ради очас посла.
18. 04. 2025. у 15:54

НАЈВАЖНИЈИ ОБИЧАЈИ ЗА ВАСКРС: Ево шта треба да урадите за добробит целе породице
У НЕКИМ нашим крајевима, обичај је да се верници после целивања плаштанице провлаче испод стола на који је положена плаштаница.
14. 04. 2025. у 17:14

ПРИРОДНО ДО НАЈЛЕПШИХ БОЈА: Четири методе за фарбање црвених јаја - Испашће вам најбоља
Фарбање ускршњих јаја један је од најлепших и најстаријих обичаја у вези са Васкрсом.
11. 04. 2025. у 10:00

УСКРШЊА ГНЕЗДА ОД ТИКВИЦА: Савршена су за празничну трпезу као здрав и декоративан залогај
Комбинација свежег поврћа, јаја и пармезана даје лаган, али хранљив залогај који ће одушевити и одрасле и децу. Ово је сјајан начин да искористите поврће и донесете нешто ново и забавно међу традиционална ускршња јела.
17. 04. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике

БЕЗ ТРУНКЕ МЕСА, А СВИ ТРАЖЕ РЕПЕТЕ: Пролећни пуњени патлиџан са сиром и зачинима
Овај рецепт за пуњени патлиџан са сиром, парадајзом и зачинима је хранљив и укусан, идеално за главни оброк.
07. 05. 2025. у 22:44

АТРАКТИВНО ИЗГЛЕДА, А ТЕК ШТО ЈЕ УКУСАН: Мраморни колач
Уз јутарњу кафу или топло млеко за вечеру, овај колач је прави избор за вас. Не брините, није тврд као мрамор, само тако изгледа, а мек је као душа.
04. 05. 2025. у 12:00

СЛАСНИ ГУРМАНСКИ РУЧАК: Зачињене свињске крменадле запечене у рерни
Зачињене свињске крменадле запечене у рерни су брз и прави гурмански ручак који ћете увек радо да припремате.
04. 05. 2025. у 09:00

САВРШЕН ЛАГАНИ ПРОЛЕЋНИ РУЧАК: Чамци од тиквица пуњени пилетином и сиром
Чамци од тиквица пуњени пилетином и сиром одлични су за пролећни лагани ручак.
03. 05. 2025. у 09:00

АКО НИСТЕ, ОБАВЕЗНО ГА САДА ПРОБАЈТЕ: Украјински кукурузни хлеб са младим луком, савршен за доручак, или уз мезе (ВИДЕО)
ПОЗНАТ је као "перјани" или зелени хлеб, због зелених стабљика младог лука које се исецкане стављају у тесто.
03. 05. 2025. у 07:00
Коментари (0)