НЕВЕРОВАТНО СЛАСНА И УКУСНА: Проја са чварцима
ЗА све љубитеље чварака, ово је права посластица, јер кад се нађу у проји добије се феноменалан спој укуса!

Фото Shutterstock
Потребно је:
- чаша кукурузног брашна
- чаша белог брашна
- јаје
- чаша јогурта
- 100 г масти
- 100 г чварака
- кесица прашка за пециво
Припрема:
Чварке ситно насецкајте. Помешајте прво суве састојке, обе врсте брашна и прашак за пециво, па им додајте претходно умућено јаје, јогурт, маст и чварке.
Умутите миксером тако да добијете хомогену смесу па је преспите у плех, обложен пек-папиром или науљен и побрашнављен, и пеците у рерни, претходно загрејаној на 200 степени, око 25 минута. Проверите чачкалицом да ли је печено.
Препоручујемо

САРМИЦЕ ОД БЛИТВЕ: Здраве, лаке за припрему и идеалне за летње дане (ВИДЕО)
30. 06. 2025. у 09:00

ХРСКАВА И СЛАСНА ПИЦА ПОГАЧА: Савршен спој традиционалног и модерног (ВИДЕО)
01. 07. 2025. у 07:00

ЗДРАВЉЕ НА ТАЊИРУ: Домаћа хељдопита која осваја укусом (ВИДЕО)
26. 06. 2025. у 07:00

"НА СТОЛУ СУ РАТНИ ПРЕДЛОЗИ, БРИСЕЛ ХОЋЕ РАТ!" Орбан се хитно јавио из Копенхагена
МАЂАРСКИ премијер Виктор Орбан навео је из Копенхагена, где учествује на самиту Европске политичке заједнице, да је ситуација озбиљна и да се на столу налазе, "отворени, ратно оријентисани предлози".
02. 10. 2025. у 08:59

(МАПЕ) ОВАКО ЋЕ СЕ КРЕТАТИ НЕВРЕМЕ У СРБИЈИ: Погледајте из часа у час, стижу снег и киша (ФОТО)
ПОГЛЕДАЈТЕ како ће се ледени облак кретати над Србијом и које крајеве кад погађа невреме. Данас и сутра облачно са кишом и хладно, осим на северозападу Војводине где ће се задржати суво време, најавио је РХМЗ.
02. 10. 2025. у 10:47

"ИСТИНА ЈЕ - БИЛА САМ С ЊИМ" Милица Павловић признала за везу: "Не знам што сам то крила"
"КАДА волим, дајем се безусловно. Тада само треба да ми верујете, ништа друго. Само поверење немојте да ми изиграте, све остало може. И ја партнеру верујем исто тако и онда нећемо имати проблем, али ако се усуди да ми изигра поверење, то је крај, у стању сам да се окренем и да се правим да га никада познавала нисам."
03. 10. 2025. у 21:02
Коментари (0)