СПРЕМАЈУ СЕ НА ПОСЕБАН НАЧИН: Богојављенске пихтије по традиционалном рецепту
19. 01. 2024. у 07:00
СРПСКА православна црква и њени верници 19. јануара обележавају Богојављење, празник који са собом носи одређене обичаје и веровања.
Повезане вести

РЕЦЕПТ ЗА РАФАЕЛО РОЛАТ: Неодољива посластица буди сва чула, као створена за славску трпезу
Класик међу колачима и проверено добар спој чоколаде и кокоса - нема места за грешке.
19. 01. 2025. у 15:00Новости онлине

ДА ОДУШЕВИТЕ ГОСТЕ ЗА СВЕЧАНОМ ТРПЕЗОМ: Ове године направите најбољи славски колач уз једноставне савете
Као и сваке године домаћице се труде да направе што боље славске колаче, а прављење савршеног колача може да буде изазов. Све домаћице се питају како да пронађу праве мере за колач, како да украси буду бели и оно најважније како да славски колач не попуца?
18. 01. 2025. у 07:00Новости онлине

СЛАНЕ КУГЛИЦЕ СА ЧВАРЦИМА: Савршено предјело за славску трпезу
Направите за славу ове куглице са чварцима које се топе у устима.
19. 01. 2025. у 07:00Новости онлине

ПУТЕР ПОГАЧА ЗА СВЕТОГ ЈОВАНА: Украс сваке славске трпезе, а успева из првог покушаја
За Светог Јована послужите славску погачу која је невероватно мекана, а укус феноменалан. Оно што је чини толико меканом су јогурт и путер. Уживајте!
19. 01. 2025. у 13:00Новости онлине

БОГОЈАВЉЕНСКЕ ПИХТИЈЕ: Спремају се на посебан начин по традиционалном рецепту
Српска православна црква и њени верници 19. јануара обележавају Богојављење, празник који са собом носи одређене обичаје и веровања. Једно од веровања која се везује за Богојављење јесте да се једу пихтије. Према традицији, пихтије се припремају на Крстовдан, када се обавезно пости, а једу се на Богојављење у част крштења Исуса Христа.
17. 01. 2025. у 16:00Новости онлине
Најновије из рубрике

КРЕМАСТИ ПОСНИ СУТЛИЈАШ: Идеално решење када желите брз и лаган десерт, било за свакодневни оброк или посну трпезу
Најбржи домаћи десерт у данима поста. Прави се брзо и лако, укус и мирис су му божанствени, а нема шансе да не успе.
15. 03. 2025. у 15:00

САЛАТА ОД ТУЊЕВИНЕ И КРОМПИРА: Издашна, посна и лака за припрему
Хранљива и укусна салата, која може бити и одличан оброк.
15. 03. 2025. у 13:30

БАНАНА ЧИЗКЕЈК: Савршена посластица, коју морате да пробате
Деликатна равнотежа и текстуре укуса су невероватне у овом десерту. Слаткоћа и сол који се савршено слажу је оно што чини чизкејк тако јединственим и главни је разлог популарности фамозног колача од сира.
15. 03. 2025. у 12:00

ГУРМАНСКЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Ручак за комплетан ужитак
Сигурно вам је од припреме зимнице остало нешто паприка које сте замрзнули, а можете их и купити такве уколико немате, да олакшате себи процес прављења гурманских пуњених паприка. Ово је сјајан и брз рецепт, неће вам одузети много времена.
15. 03. 2025. у 11:00

КРОМПИР СА ГРАШКОМ У КРЕМАСТОМ СОСУ: Направите ручак који ће цела породица да обожава
Кромпир са грашком је традиционална комбинација која се налази на трпезама широм света, због своје једноставности, препознатљивог укуса и нутритивне вредности. Реч је о укусном јелу, које пружа одличан извор енергије, влакана и витамина.
15. 03. 2025. у 09:00
Коментари (0)