ТОЛИКО ЈЕ КРЕМАСТ ДА СЕ ТОПИ У УСТИМА, А ГОТОВ ЈЕ ЗА ТИЛИ ЧАС: Колач са нес кафом
03. 03. 2024. у 10:00
ВРЛО леп и сочан десерт који ће вас сасвим сигурно одушевити.
Повезане вести

ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕШ: Колач са кремом од лимуна
Ваздушасти и хрскави колач са кремом од лимуна је лагани десерт који ћете радо правити.
07. 04. 2025. у 16:00

ТРОУГЛАСТИ ЧУПАВЦИ: Издашни, сочни и миришљави колачи које сви воле (ВИДЕО)
На једноставан начин направите необичне троугао чупавце.
29. 03. 2025. у 16:00

ОВАКВЕ ЛЕДЕНЕ КОЦКЕ НИКАД НИСТЕ ПРОБАЛИ: Замените брашно тајним састојком и биће још лепше и миришљавије
Кремасте, лагане и неодољивог укуса, ледене коцке су с разлогом прави класик међу посластицама, а ако их направите овако, биће још лепше!
28. 03. 2025. у 15:30

СЛАТКИ ОРАШЧИЋИ: Рецепт који морате пробати
Старински колачи у које ћете се заљубити на први поглед.
27. 03. 2025. у 15:30

РАЈСКИ КОЛАЧ: Идеалан за љубитеље чоколаде, а укус је више него рајски
Овај колач с правом носи тако претенциозни назив.
23. 03. 2025. у 14:30
Најновије из рубрике

БЕЗ ПЕЧЕЊА, А УКУСНЕ: Чоко куглице
Мале, слатке, чоколадне. Прсте да полижете!
19. 04. 2025. у 11:30

РЕЦЕПТ ЗА ГУСТУ ПИЛЕЋУ ЧОРБУ: Класик који не пролази и савршена је за све прилике
Густа пилећа чорба прави се са мешаним поврћем и павлаком, идеална за лагани оброк.
19. 04. 2025. у 10:00

САВРШЕН УСКРШЊИ РУЧАК: Кафтан јагњетина - Пече се у тесту, а месо буде толико меко да се распада
За ускршњи ручак се обично припрема јагењтина, а као прилог се служи кромпир.
19. 04. 2025. у 08:30

УСКРШЊИ МИЛИБРОД: Сочан и мекан, топи се у устима
"Милиброд" (познат и као млечни хлеб или млечни хлебчић) јесте мекани, слаткаст хлеб богат млеком, путером и јајима.
19. 04. 2025. у 07:00

КИКИРИКИ ШТАНГЛИЦЕ СА БЕЛОМ ЧОКОЛАДОМ: Обогатите ускршњу трпезу овом укусном посластицом која се брзо прави
Ове слатке, хрскаве штанглице са кикирикијем, бадемима и дуплим слојем чоколаде права су празнична посластица – једноставне за припрему, а нестају са стола у трену. Савршене су за Ускрс, али и кад год ти треба нешто брзо, слатко и домаће.
18. 04. 2025. у 16:00
Коментари (0)