ЗАШТО СЕ ДОДАЈЕ ШЕЋЕР У МЕСО НА РОШТИЉУ? Ево одговора а и количине која је потребна

Novosti online

04. 03. 2024. у 14:28

УЖИВАЋЕТЕ у савршеном роштиљу. Професионални кувари и роштиљ мајстори знају за ову цаку, а сада можете и ви да је примените.

ЗАШТО СЕ ДОДАЈЕ ШЕЋЕР У МЕСО НА РОШТИЉУ? Ево одговора а и количине која је потребна

Фото Shutterstock

ИАКО многи мисле да се шећер користи само за припрему посластица или заслађивање јела, то није увек случај. Ако додате шећер кад припремате роштиљ, помоћи ће да се добије танка и хрскава корица на месу. Важно је да знате количину која се ставља. Довољна је једна кашика шећера на један килограм меса.

Додајте једну кашичицу шећера и добићете најукуснији роштиљ.

(Trpeza)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
БЕБА ИЗ СРБИЈЕ СЕ УГУШИЛА НАОЧИГЛЕД РОДИТЕЉА: Незапамћена трагедија на Халкидикију

БЕБА ИЗ СРБИЈЕ СЕ УГУШИЛА НАОЧИГЛЕД РОДИТЕЉА: Незапамћена трагедија на Халкидикију

БЕБА из Србије, стара свега 13 месеци, изненада је изгубила живот у једном угоститељском објекту на Халкидикију. Како наводе грчки медији, ова незапамћена трагедија одиграла се пред очима дететових родитеља.

16. 07. 2025. у 14:33

Коментари (0)

ТЕСТАМЕНТ ЖАРКА ЛАУШЕВИЋА: Говори о њему више од било чега - знао је да је крај близу