ЗАШТО СЕ ДОДАЈЕ ШЕЋЕР У МЕСО НА РОШТИЉУ? Ево одговора а и количине која је потребна

Novosti online

04. 03. 2024. у 14:28

УЖИВАЋЕТЕ у савршеном роштиљу. Професионални кувари и роштиљ мајстори знају за ову цаку, а сада можете и ви да је примените.

ЗАШТО СЕ ДОДАЈЕ ШЕЋЕР У МЕСО НА РОШТИЉУ? Ево одговора а и количине која је потребна

Фото Shutterstock

ИАКО многи мисле да се шећер користи само за припрему посластица или заслађивање јела, то није увек случај. Ако додате шећер кад припремате роштиљ, помоћи ће да се добије танка и хрскава корица на месу. Важно је да знате количину која се ставља. Довољна је једна кашика шећера на један килограм меса.

Додајте једну кашичицу шећера и добићете најукуснији роштиљ.

(Trpeza)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

КРАЈ, ГОТОВО! Јаник Синер на Вимблдону урадио оно што нико жив није очекивао