У СУСРЕТ ВАСКРСУ: Како да савршено скувате јаје - Овај трик увек упали
02. 05. 2024. у 09:00
СТАЛНО се преиспитујете приликом кувања јаја шта би требало да уредите да би она „испала“ баш онаква каква желите?
Повезане вести

КОЛИКО ДУГО МОГУ ДА СТОЈЕ УСКРШЊА ЈАЈА: Зависи како их чувате, а једна ствар на љусци открива да су се покварила
После Ускрса увек остане доста хране, као и куваних јаја.
22. 04. 2025. у 08:30

УМАЗАЛИ СТЕ СЕ ФАРБАЈУЋИ ЈАЈА? Неколико практичних начина како најбрже да уклоните боју са руку
Након фарбања ускршњих јаја, мрље од боје могу бити упорне, али уз неколико једноставних трикова, ваше руке ће поново бити чисте.
17. 04. 2025. у 10:00

КАКО ДА ЈАЈА НЕ ПОПУЦАЈУ ТОКОМ КУВАЊА: Савети које треба да имате у виду пре фарбања
Ако желите да будете сигурни да јаја неће пући током кувања, онда испробајте неку од ове 4 методе.
14. 04. 2025. у 08:30

ПРИРОДНО ДО НАЈЛЕПШИХ БОЈА: Четири методе за фарбање црвених јаја - Испашће вам најбоља
Фарбање ускршњих јаја један је од најлепших и најстаријих обичаја у вези са Васкрсом.
11. 04. 2025. у 10:00

ШТА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ НАЂЕ НА УСКРШЊОЈ ТРПЕЗИ: По старим обичајима уз јаја, јагњетина и рен имају посебну симболику
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
16. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

ЛИМУНСКИ КОЛАЧИЋИ: Мали залогаји пуни свежине
Када вам затреба нешто слатко, али не превише тешко, лимунски колачићи су савршено решење. Њихов лагани, освежавајући укус и мирис цитруса буде чула и чине их идеалним уз шољу чаја или кафе. Ови колачићи се лако праве, а још брже нестану са тањира.
17. 07. 2025. у 17:00

САВРШЕНО: Паста са козицама у кремастом сосу и шпарглама
„Паста са козицама и шпарглом – брзо, укусно и свежe“ Ако тражите лаган и укусан оброк, ова паста са козицама и шпарглом је прави избор. Спрема се брзо, има свеж и мирисан укус, и савршено је јело за топле дане.
17. 07. 2025. у 16:00

КОЛАЧ СА БОРОВНИЦАМА: Рецепт по ком су правиле наше баке
Данас са вама делимо рецепт који мирише на детињство, недељу код баке и дане без журбе. Овај старински колач са боровницама прави се од неколико једноставних састојака, сачувајте рецепт, пробајте га и поделите с неким кога волите.
17. 07. 2025. у 14:50

НЕОБИЧНЕ БРУСКЕТЕ КОЈЕ СЕ ПАМТЕ: Кад се помеша италијанска и српска кухиња (РЕЦЕПТ)
Када пожелите да на брзину припремите нешто укусно, а другачије, ове брускете су прави избор. Комбинација шунке, павлаке, мајонеза, шећерца и свежег парадајза уједначена је и укусна, а арома оригана даје посебну завршницу. Идеалне су за предјело, ужину или вечеру у друштву. Брзо се праве, а још брже нестају са стола!
17. 07. 2025. у 14:00

САВРШЕН РЕЦЕПТ ЗА МИНИ ПИЦЕ: Брзо се спремају, а преукусне су
Мини пице су идеалан избор када желите нешто брзо, укусно и што сви воле. Савршене су за журке, дечје рођендане или као забаван породични оброк. Данас са вама делимо једноставан рецепт за мини пице које ће нестати са тањира брже него што сте их направили!
17. 07. 2025. у 13:00
Коментари (0)