ШАРЕНА УСКРШЊА ЈАЈА УКРАШЕНА ЦВЕЋЕМ ОД ПАПИРА: Ако желите да их ове године направите другачије, предлажемо вам да испробате ову технику
09. 04. 2024. у 18:30
Не морате да будете уметница како бисте овако лепо украсили ускршња јаја, довољно је да их офарбате бојом, онда залепите папир који сте исекли у облику круга. Шареним ускршњим јајима ће се посебно обрадовати деца.
Повезане вести

УСКРШЊА ЈАЈА СА ОСЛИКАНОМ ГАЛАКСИЈОМ: Овакав ефекат се постиже сунђером и темперама - право уметничко дело
Ове године јаја офарбајте на несвакидашњи начин.
08. 04. 2025. у 08:30

ФАРБАЊЕ ЈАЈА САЛВЕТОМ: Најлакша техника коју ће обожавати и деца и одрасли
Јаја за Ускрс можете да офарбате у дугиним бојама, а само су вам потребне салвете и фарба за јаја.
16. 04. 2025. у 10:00

ПРИРОДНО ДО НАЈЛЕПШИХ БОЈА: Четири методе за фарбање црвених јаја - Испашће вам најбоља
Фарбање ускршњих јаја један је од најлепших и најстаријих обичаја у вези са Васкрсом.
11. 04. 2025. у 10:00

ЉУБИЧАСТА УСКРШЊА ЈАЈА: Чаролија помоћу ПРИРОДНИХ састојака!
ВЕЛИКИ петак се ближи, те су домаћице у потрази за новим идејама за фарбање јаја.
08. 04. 2025. у 13:17

МЕРМЕРНА ЈАЈА СА ЛУКОВИНОМ: Једноставна и лака техника, а резултат је феноменалан (ВИДЕО)
Постоји безброј техника за фарбање јаја, а ми за вас издвајамо једну од најлепших.
12. 04. 2025. у 11:30
Најновије из рубрике

МИРИСНА ПОСЛАСТИЦА КОЈА ПОМЕРА ГРАНИЦЕ ДОБРОГ УКУСА: Штрудла са ванил кремом
НЕОДОЉИВА посластица у савршеном споју укуса.
29. 05. 2025. у 13:00

УКУСНА И ОКРЕПЉУЈУЋА - Савршена парадајз чорба (ВИДЕО)
ПУНА витамина, окрепљујућа и сочна чорба.
29. 05. 2025. у 11:30

ГОТОВ ЗА ПОЛА МИНУТА: Холандез сос, савршен за јаја на око и месо (ВИДЕО)
НАПРАВИ се брзо, а савршеног укуса.
29. 05. 2025. у 10:00

СПАСОВДАНСКА ЦИЦВАРА: Рецепт који се преноси с колена на колено (ВИДЕО)
ЈЕДНОСТАВНО јело богатог укуса неизоставно је на празничној трпези.
29. 05. 2025. у 08:30

ЗАБОРАВИЋЕТЕ НА СВЕ ОСТАЛЕ: Најмекши славски колач за Спасовдан
СЛАВСКИ колач је срце славске трпезе, симбол хришћанске вере и домаћинске части.
29. 05. 2025. у 07:00
Коментари (0)