ПОХОВАНЕ ТИКВИЦЕ ИЗ РЕРНЕ: Без уља, хрскаве и сласне
Испохујте тиквице, и то без пржења. Пеку се у рерни неких 15 минута, а овако припремљене тиквице једнако су укусне као и оне које су пржене у уљу.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 4 средње тиквице
- 150 г пармезана
- 150 г презли
- 1 кашичица оригано
- свеж босиљак
Припрема:
Тиквице исеците по жељи, па их посолите и оставите 15 минута да пусте воду. Затим их процедите и обришите убрусом.
Помешајте пармезан, презле, оригано и сецкани босиљак. Све добро промешајте, па уваљајте тиквице.
Тиквице поређајте у плех обложен пек-папиром и пеците у загрејаној рерни на 200 °С неких 15 минута.
(stvarukusa/mondo)
Препоручујемо

СЛАНИ МАФИНИ ОД СТАРОГ ХЛЕБА, СЛАНИНЕ И ПАВЛАКЕ: Једноставно одлични
08. 05. 2024. у 16:02

ПРЕУКУСНА ДОМАЋА МОЦАРЕЛА: Уз два састојка је направите код куће, одушевиће вас
07. 05. 2024. у 16:00

ШОК ОТКРИЋЕ, ЕВО КО ВОДИ ОБОЈЕНУ РЕВОЛУЦИЈУ У СРБИЈИ! Вучићевић разоткрио блокадерско-криминалну хоботницу, у све умешан ректор Ђокић!
ГЛАВНИ уредник Информер ТВ Драган Ј. Вучићевић открио је шокантне податке о медијско-политичкој, блокадерској криминалној хоботници која се крије иза покушаја изазивања грађанског рата у Србији.
20. 07. 2025. у 15:05

ШОК ПРИЗОР НА ЕВЗОНИЈУ: Човек стигао на границу у ово време, нема живе душе! Ево када да кренете пут Грчке
ЛЕТЊИ одмор за многе грађане Србије и региона започиње у бескрајном реду на граничном прелазу Евзони, на улазу из Северне Македоније у Грчку.
20. 07. 2025. у 11:15

Научници ајкулама спустили мртву краву на 1.629 метара дубине - нису могли да верују шта су рибе урадиле (ВИДЕО)
"ТО ПОКАЗУЈЕ стратегију преживљавања код врста које се не хране усамљено."
14. 07. 2025. у 13:06
Коментари (0)