Нешто другачија паштета, јако укусна и савршена за почетак дана.
Повезане вести
![ДОМАЋИ МАЈОНЕЗ: Уз помоћ овог рецепта ћете припремити савршен намаз код куће ДОМАЋИ МАЈОНЕЗ: Уз помоћ овог рецепта ћете припремити савршен намаз код куће](/data/images/2023-03-07/326960_7c76a081fd0af7a94e82ab57ed8a2ccf89fea47e_kf.jpg?time=1717280167)
ДОМАЋИ МАЈОНЕЗ: Уз помоћ овог рецепта ћете припремити савршен намаз код куће
Направите на брз и једноставан начин мајонез који је безборј пута здравији од куповног.
02. 06. 2024. у 07:00
![РЕЦЕПТ ЗА ЏЕМ ОД МАСЛАЧКА: Укусан и супер намаз и за палачинке РЕЦЕПТ ЗА ЏЕМ ОД МАСЛАЧКА: Укусан и супер намаз и за палачинке](/data/images/2024-05-29/489745_shutterstock-dzem-od-maslacka_kf.jpg?time=1717067809)
РЕЦЕПТ ЗА ЏЕМ ОД МАСЛАЧКА: Укусан и супер намаз и за палачинке
Маслачак можете да користите за припрему џема, чаја, да га додајете у салату...
30. 05. 2024. у 13:00
![НЕКАДА НАМ ТРЕБА НЕШТО ДРУГАЧИЈЕ НА НАШОЈ ТРПЕЗИ: Пробајте укусан рикота намаз НЕКАДА НАМ ТРЕБА НЕШТО ДРУГАЧИЈЕ НА НАШОЈ ТРПЕЗИ: Пробајте укусан рикота намаз](/data/images/2024-05-24/487225_shutterstock-rikota-namaz_kf.jpg?time=1716811228)
НЕКАДА НАМ ТРЕБА НЕШТО ДРУГАЧИЈЕ НА НАШОЈ ТРПЕЗИ: Пробајте укусан рикота намаз
Рикота је врло специфичан и занимљив сир, а у великој је љубави са орасима и медом, као и већина сирева. Зато овом намазу неће бити ништа потребно осим хлеба, како би вам дочарао фантастичан спој укуса.
27. 05. 2024. у 13:00
Најновије из рубрике
![МОЖЕ ДА СЕ ЈЕДЕ КАО ГЛАВНИ ОБРОК: Направите чорбу од поврћа и говедине, припрема се за мање од сат времена МОЖЕ ДА СЕ ЈЕДЕ КАО ГЛАВНИ ОБРОК: Направите чорбу од поврћа и говедине, припрема се за мање од сат времена](/data/images/2024-06-25/500516_shutterstock-corba-sa-povrcem-i-govedinom_kf.jpg?time=1719401733)
МОЖЕ ДА СЕ ЈЕДЕ КАО ГЛАВНИ ОБРОК: Направите чорбу од поврћа и говедине, припрема се за мање од сат времена
Најукуснија чорба, савршен спој поврћа и меса.
26. 06. 2024. у 13:00
![РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ ИЗ ПРОВАНСЕ: Овај француски хлеб прави се са мешавином зачинског биља и сира РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ ИЗ ПРОВАНСЕ: Овај француски хлеб прави се са мешавином зачинског биља и сира](/data/images/2024-06-26/500763_shutterstock-fugasa-hleb_kf.jpg?time=1719394030)
РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ ИЗ ПРОВАНСЕ: Овај француски хлеб прави се са мешавином зачинског биља и сира
Фугаса хлеб се прави у облику елипсе, и направе се резови на тесту тако да хлеб, када се испече, подсећа на главицу пшенице. Хлеб се брзо прави, за само 45 минута, а можете да га сервирате и за посебне прилике.
26. 06. 2024. у 11:01
![СТИФАДО: Сочна јунетина на грчки начин која се топи у устима СТИФАДО: Сочна јунетина на грчки начин која се топи у устима](/data/images/2024-06-25/500417_shutterstock-2231500099_kf.jpg?time=1719391094)
СТИФАДО: Сочна јунетина на грчки начин која се топи у устима
Сласан спој меса са вином и зачинима даје овом јелу посебну арому.
26. 06. 2024. у 10:00
![ПИТА СА ЈАБУКАМА, МАКОМ И ОРАСИМА: Кад је будете пробали, отвориће вам нову димензију укуса ПИТА СА ЈАБУКАМА, МАКОМ И ОРАСИМА: Кад је будете пробали, отвориће вам нову димензију укуса](/data/images/2024-06-25/500491_slatka-pita_kf.jpg?time=1719383376)
ПИТА СА ЈАБУКАМА, МАКОМ И ОРАСИМА: Кад је будете пробали, отвориће вам нову димензију укуса
Уколико волите слатке пите, ова ће од сада бити ваш фаворит.
26. 06. 2024. у 07:00
![ДА ЈЕЛО НЕ ИСПАДНЕ НЕУКУСНО: Корисни савети како да правилно одмрзавате и припремате поврће ДА ЈЕЛО НЕ ИСПАДНЕ НЕУКУСНО: Корисни савети како да правилно одмрзавате и припремате поврће](/data/images/2024-06-25/500504_shutterstock-smrznuto-povrce_kf.jpg?time=1719326297)
ДА ЈЕЛО НЕ ИСПАДНЕ НЕУКУСНО: Корисни савети како да правилно одмрзавате и припремате поврће
Избегните неке уобичајене грешке због којих јело може да испадне неукусно, помоћу корисних савета.
25. 06. 2024. у 19:00
Коментари (0)