РЕЦЕПТ ЗА ВЕОМА УКУСНЕ АМЕРИЧКЕ ПАЛАЧИНКЕ: Најбоље тесто које свима испадне изванредно
Америчке палачинке, тако мекане да се топе у устима.
![РЕЦЕПТ ЗА ВЕОМА УКУСНЕ АМЕРИЧКЕ ПАЛАЧИНКЕ: Најбоље тесто које свима испадне изванредно РЕЦЕПТ ЗА ВЕОМА УКУСНЕ АМЕРИЧКЕ ПАЛАЧИНКЕ: Најбоље тесто које свима испадне изванредно](/data/images/2024-05-22/486415_shutterstock-americke-palacinke_fmob.jpg)
Foto: Shutterstock
Састојци:
- брашно 2 шоље
- прашак за пециво 2 кашичице
- со 1/2 кашичице
- шећер 2 кашике
- ванилин шећер 1 кесица
- млеко 2 шоље
- уље 4 кашике
- јаја 2
Припрема:
Одвојено умешајте суве и влажне састојке. Лагано их спојите и мутите миксером 2-3 минута.
Подмазани тигањ загрејте на средњој температури. Кутлачом излијте тесто на тигањ и пеците око минут, преврните полако и пржите и другу страну.
Палачинке можете наслагати једну на другу, па прелити чоколадом, медом, јаворовим сирупом, додати воће, сладолед, по жељи.
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
![„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли... „КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...](/data/images/2021-05-10/94398_untitled_kf.jpg?time=1719076408)
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."
НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.
22. 06. 2024. у 19:05
![НЕВРЕМЕ ТУТЊИ СРБИЈОМ: Почео и град, могуће и суперћелијске олује (ФОТО/ВИДЕО) НЕВРЕМЕ ТУТЊИ СРБИЈОМ: Почео и град, могуће и суперћелијске олује (ФОТО/ВИДЕО)](/data/images/2024-06-22/499409_mixcollage-22-jun-2024-05-36-pm-7703_kf.jpg?time=1719098240)
НЕВРЕМЕ ТУТЊИ СРБИЈОМ: Почео и град, могуће и суперћелијске олује (ФОТО/ВИДЕО)
Снажна грмљавинска олуја са Подриња обрушила се на Крупањ.
22. 06. 2024. у 17:11 >> 17:30
![УВЕК КУПИО МРВИЦЕ СА СТОЛА: Шта је патријарх Павле говорио о преједању УВЕК КУПИО МРВИЦЕ СА СТОЛА: Шта је патријарх Павле говорио о преједању](/data/images/2024-03-10/461037_81540-patrijarhpavle10140903-orig_kf.jpg?time=1719121013)
УВЕК КУПИО МРВИЦЕ СА СТОЛА: Шта је патријарх Павле говорио о преједању
УВЕК је добро послушати овог човека.
23. 06. 2024. у 07:36
Коментари (0)