ДОМАЋА КОЦКА ЗА СУПУ ОД ПОВРЋА: Прави се никад лакше, а нећете приметити разлику од оне куповне
Здравија а подједнако укусна, правићете стално.
![ДОМАЋА КОЦКА ЗА СУПУ ОД ПОВРЋА: Прави се никад лакше, а нећете приметити разлику од оне куповне ДОМАЋА КОЦКА ЗА СУПУ ОД ПОВРЋА: Прави се никад лакше, а нећете приметити разлику од оне куповне](/data/images/2024-07-17/507911_shutterstock-kocka-za-supu_fmob.jpg)
Foto: Shutterstock
Састојци:
- 700 г мешаног поврћа по избору:
- 2 стабљике целера
- 1 тиквица средње величине
- пола кромпира
- пола црног лука
- 2 шаргарепе
- 50 г спанаћа
- 110 г соли
- маслиново уље
Припрема:
Поврће очистите, оперите и ситно насецкајте. Динстајте у тигању, посолите, па оставите да се крчка још око 10 минута. Пребаците све у блендер и изблендајте. Добијену кашу поново пропржите. У плех обложен пек папиром равномерно распоредите смесу, па је оставите у фрижидеру преко ноћи. Сеците сутрадан на мале коцке. Сваку коцку мотајте у алу фолију и ређајте у пластичну посуду. Чувајте коцке у замрзивачу и користите по потреби. Од наведене количине добићете 20 коцкица, а једна коцкица је довољна на пола литра воде.
(trpeza)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
![ЕКСКЛУЗИВНО - БЕЛИ АНЂЕО САЧУВАО ЈЕ ТРАМПА ОД ПОГИБИЈЕ: Роберт Дави, амерички глумац, редитељ, сценариста и продуцент за Новости ЕКСКЛУЗИВНО - БЕЛИ АНЂЕО САЧУВАО ЈЕ ТРАМПА ОД ПОГИБИЈЕ: Роберт Дави, амерички глумац, редитељ, сценариста и продуцент за Новости](/data/images/2024-07-21/508879_mixcollage-21-jul-2024-08-59-am-469_kf.jpg?time=1721546319)
ЕКСКЛУЗИВНО - БЕЛИ АНЂЕО САЧУВАО ЈЕ ТРАМПА ОД ПОГИБИЈЕ: Роберт Дави, амерички глумац, редитељ, сценариста и продуцент за "Новости""
Верујем у мистичне симболе, зато ми је на телефону профилна слика чувене фреске
21. 07. 2024. у 09:00
![АКО ФАГОТ НЕ УБИЈЕ БАР 30 НИЈЕ ИСПЛАТИВ: Генерал Јелесије Радивојевић, унук јунака истог имена, о биткама на Косову у лето 1998. АКО ФАГОТ НЕ УБИЈЕ БАР 30 НИЈЕ ИСПЛАТИВ: Генерал Јелесије Радивојевић, унук јунака истог имена, о биткама на Косову у лето 1998.](/data/images/2024-07-20/508837_20240719-211600_kf.jpg?time=1721547855)
АКО "ФАГОТ" НЕ УБИЈЕ БАР 30 НИЈЕ ИСПЛАТИВ: Генерал Јелесије Радивојевић, унук јунака истог имена, о биткама на Косову у лето 1998.
КАДА су 1962. сахрањивали Јелесија Радивојевића у Дрежнику на Златибору кажу да је још увек имао "сиво" око паса, на месту где га је стезао војнички опасач.
21. 07. 2024. у 07:00
![ПОСЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ДА ЈЕ ПРЕМИНУО: Огласио се Ера Ојданић - ево у каквом је стању ПОСЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ДА ЈЕ ПРЕМИНУО: Огласио се Ера Ојданић - ево у каквом је стању](/data/images/2024-05-20/485448_andrija-era-ojdanic-foto-ata-imagesprofimedia_kf.jpg?time=1721244651)
ПОСЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ДА ЈЕ ПРЕМИНУО: Огласио се Ера Ојданић - ево у каквом је стању
Ера је објавио видео на свом Инстаграму у коме је открио у каквом је стању...
17. 07. 2024. у 21:29 >> 21:30
Коментари (0)