Бешамел сос може да се направи на више начина. Иде уз многа јела, месо, рибу. Називају га још и белим, и главни је састојак за прављење других сосева.
Повезане вести
ИДЕАЛНА ЗА ДОРУЧАК, ИЛИ УЖИНУ: Преснац - Традиционална босанска пита, пуна фила, са врло мало теста, сочан и укусан оброк
Ова пита је изузетно калорична, па је довољно мало парче које можете да поједете уз јогурт или неку добру салату.
08. 10. 2024. у 07:00
СЛАТКА ПАЛЕНТА СА МЛЕКОМ: Доручак који нас враћа у детињство
Може да буде брз доручак или вечера.
25. 09. 2024. у 07:00
СВЕЖЕ И ВРУЋЕ, А СПРЕМНЕ ЗА ТИЛИ ЧАС: Домаће лепиње
Домаће лепиње се једноставно праве, а можете да их једете уз сухомеснато, намазе по жељи или саме.
16. 09. 2024. у 19:00
Најновије из рубрике
ОДУШЕВИТЕ ГОСТЕ СЛАВСКОМ ТРПЕЗОМ: Корпице са пилетином, идеално послужење за Аранђеловдан
СЛАВСКЕ корпице филују се димљеном пилетином, кромпиром, јајетом и сиром, врло су згодне као предјело и залогајчићи на прославама.
19. 11. 2024. у 16:00
КРАЉИЦА МЕЂУ СЛАВСКИМ ПОСЛАСТИЦАМА: Мињон торта - кремасто савршенство споја лешника, бадема, ораха и чоколаде (ВИДЕО)
Када направите мињон торту, будите сигурни да ће она испунити сва очекивања ваших гостију на слави.
19. 11. 2024. у 14:30
САВРШЕНО ПРЕДЈЕЛО ЗА АРАНЂЕЛОВДАН: Традиционалан, а једноставан рецепт за пихтије неодољивог укуса
Славске пихтије пуне су меса, савршено декорисане и једно од предјела које се мора наћи на вашој трпези.
19. 11. 2024. у 12:52
ТОРТА ШПАНСКИ ВЕТАР: Рецепт са којим нема грешке
Кремаста, богата и непролазна посластица.
19. 11. 2024. у 11:00
ПОЉСКА ЧОРБА: Спој укуса и традиције
Укусна, домаћа чорба коју ћете сасвим сигурно бар једном недељно да уврстите у свој јеловник.
19. 11. 2024. у 09:00
Коментари (0)