ОТКРИЈТЕ У ЧЕМУ ЈЕ ТАЈНА: Како се спрема прави бешамел сос
04. 10. 2024. у 07:00
Бешамел сос може да се направи на више начина. Иде уз многа јела, месо, рибу. Називају га још и белим, и главни је састојак за прављење других сосева.
Повезане вести

БОЉИ НЕГО ИЗ ПЕКАРЕ: Рецепт за домаће ђевреке
УКОЛИКО сте љубитељ домаћих пецива, испробајте и овај рецепт за најбољи ђеврек.
13. 05. 2025. у 19:00
Најновије из рубрике

МОЖЕТЕ ГА НАПРАВИТИ ОД САМО 4 САСТОЈКА: Домаћи сладолед од лимуна
ЗАИСТА добар, сладак и цитрусни мирис, а укус је такође пријатан.
12. 07. 2025. у 08:50

ИДЕАЛНА ЗА ЛЕТЊЕ ДАНЕ И ЛАГАНЕ ОБРОКЕ: Салата од плавог патлиџана са белим луком
ОВА салата је одличан прилог уз месо, рибу или само уз парче хлеба.
10. 07. 2025. у 16:19

ТАКО ЈЕДНОСТАВНО, А ТАКО УКУСНО! Брза банана торта са богатим филом
ИДЕАЛАН је избор за све који воле слаткише с воћном нотом и раскошним слојевима - прави десерт за посебне прилике.
08. 07. 2025. у 19:25

ОСВЕЖАВАЈУЋА И ЛАГАНА: Летња крем чорба са тиквицама и црвеним сочивом
ЧОРБА коју ћете стално правити. Лагана, кремаста чорба са тиквицама. Иделана летња чорба.
07. 07. 2025. у 07:25

ОСВЕЖАВА, ЗА СВЕГА НЕКОЛИКО МИНУТА: Смути са боровницама
У летњим месецима, када температуре расту, организму највише пријају лагани, освежавајући и хранљиви оброци.
06. 07. 2025. у 13:00
Коментари (0)