Тајна савршене ирске кафе је да буде на ивици – ни превише горка ни превише слатка.
Повезане вести
ТОРТА ОПЕРА: Француска фантазија слатких укуса у споју са кафом
Чувена опера торта настала је око 1960. године, а креирао ју је познати француски шеф кухиње Ленотре.
04. 10. 2024. у 13:00
Најновије из рубрике
ЧОРБА ОД ГРИЗА: Укусно јело које сви обожавају
Много је укусна, може се јести и топла и хладна.
31. 10. 2024. у 15:33
НЕОДОЉИВИ КОЛАЧ СА МАКОМ: Тако једноставан, а препун укуса
Неодољиви колач са маком, савршен за све прилике.
31. 10. 2024. у 11:00
КАКО НАПРАВИТИ СЛАВСКИ КОЛАЧ КОРАК ПО КОРАК: Успева баш свима, па и почетницима
Када једном усавршите прављење славског колача, више за вас неће бити препреке. Испробајте ову варијанту која је најједноставнија и најукуснија.
31. 10. 2024. у 09:00
ПЕКСИМЕТИ: Брзи уштипци без нарастања, а сваки залогај је рај за непца
Пексимети или брзи уштипци без нарастања су доручак којег се радо сећамо још из доба Југославије.
31. 10. 2024. у 07:00
САВРШЕН НАПИТАК КАДА СТЕ ПОД СТРЕСОМ: Једна шоља одмах смањује нервозу и поправља расположење
Овај топли напитак ће вас брзо умирити.
30. 10. 2024. у 17:53
Коментари (0)