Рапсодија укуса која се лако прави, а држаће вас дуго ситим.
Повезане вести
ОМИЉЕНО ПРЕДЈЕЛО ПРАЗНИЧНЕ И СЛАВСКЕ ТРПЕЗЕ: Слана розен торта са ајваром, уживаћете у сваком залогају
СЛАНЕ торте употпуњавају сваку празничну трпезу и чине је раскошнијом.
25. 10. 2024. у 07:00
НАЈБРЖИ РЕЦЕПТ ЗА ПАПРИКЕ ИЗ ТЕГЛЕ: Спремите пикантну зимницу за мање од сата (ВИДЕО)
БАРЕНЕ, пеглане, цепкане... све су то врсте зимнице које можете направити од паприка.
29. 10. 2024. у 08:00
ОПЧИНИЋЕ СВЕ ЗА ТРПЕЗОМ: Домаћи славски венац пуњен урнебесом и шунком (ВИДЕО)
ДОМАЋИ славски венац пуњен урнебесом и шунком је преукусно пециво посуто крупном сољу.
23. 10. 2024. у 07:00
ИДЕАЛНА ЗА СЛАВУ, А ГОТОВА ОЧАС ПОСЛА: Слана торта са печеним паприкама, одушевиће све за трпезом
Слана торта са печеним паприкама је идеална за славу и готова за сат времена. По жељи убаците и шунку.
22. 10. 2024. у 07:00
ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ СА БУНДЕВОМ: Рецепт који морате пробати
Сезона бундева је у пуном јеку! Напуните њима паприке и припремите праву јесењу гозбу.
05. 10. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
БРЗ И ЛАГАН ДЕСЕРТ КОЈЕМ СЕ СВИ РАДО ВРАЋАМО: Сутлијаш, омиљена посластица која подсећа на детињство
Рецепт за омиљени десерт свих генерација.
13. 11. 2024. у 19:30
РЕЦЕПТ ЗА ИДЕАЛАН НАМАЗ: Ово је врло верна замена домаћем кајмаку, а здравији је од куповних мазалица
Свима нам је јасно колико су намази које направимо у кућној радиности бољи и здравији од оних које можете да купите у продавници.
13. 11. 2024. у 18:33
БЕЛА ЧОРБА ОД ПИЛЕТИНЕ: Према рецепту наших бака, идеална за ове хладне дане
Бела чорба је класик који не пролази и савршена је за све прилике.
13. 11. 2024. у 10:00
ПРАВО ИЗ БАКИНОГ КУВАРА: Јело од три састојка која имате у кући сећа на детињство
Макароне са презлама и шећером су брза слатка вечера или ужина.
13. 11. 2024. у 07:00
ЛИКЕР ОД МАНДАРИНЕ: Освежавајући аперитив за све љубитеље слатких пића
Ликер од мандарине се прави од њене етеричне коре. Уместо да је баците и стварате додатни отпад, искористите је за припрему преукусног ликера. Уз то што можете да га пијете или послужите гостима, можете да га додајете колачима и разним посластицама, за што бољу арому.
12. 11. 2024. у 18:54
Коментари (0)