КАВУРМА: Јужњачки специјалитет који прави гурмани обожавају
03. 01. 2025. у 07:00
Кавурма се највише спрема на југу Србије и представља врсту јела направљену од изнутрица.
Најновије из рубрике

НАЈУКУСНИЈА ПИТА ОД КРОМПИРА И ПРАЗИЛУКА: Здраво, без глутена, пуно укуса
Слана пита са хрскавом подлогом од кромпира и богатим филом од празилука, печурака, спанаћа и сланине представља идеалан спој здравих састојака и гурманског задовољства. Без глутена, једноставна за припрему, а при том и веома заситна.
09. 10. 2025. у 07:30

САЛАТА ОД КИСЕЛИХ КРАСТАВАЦА, ПАПРИКЕ И ЦРВЕНОГ ЛУКА: Лагана и укусна салата
Комбинација киселих краставаца, хрскаве паприке, слаткасте шаргарепе и ароматичног црвеног лука, уз једноставан, али ефектан дресинг, чини ову салату идеалном за сваку прилику. Послужите је уз роштиљ, печење или као самосталну ужину — и уживајте у освежавајућем укусу!
08. 10. 2025. у 23:22

ГУЛАШ: Савршен ручак за хладне дане
Овај рецепт доноси топлину, пуноћу укуса и подсећа на породична окупљања око трпезе. Састојци су једноставни, припрема лака, а резултат – невероватно укусан и сасвим сигурно ће постати стални део вашег породичног менија.
08. 10. 2025. у 22:39

РОЛНИЦЕ ОД ПЕЧЕНЕ ПАПРИКЕ И СИРА: Рецепт за предјело које осваја на први залогај
Прелив од маслиновог уља, белог лука и свежег першуна додаје мирис и свежину, док сецкани ораси дају пријатну хрскавост. Идеално као предјело, ужина или лагани оброк за госте.
08. 10. 2025. у 20:17

РОЛНИЦЕ ОД ЛИСНАТОГ ТЕСТА: Брз и укусан залогај са шунком и сиром
Све што вам је потребно су четири основна састојка и двадесетак минута у рерни. Мирис који ће се проширити кухињом обећава укусан резултат, а хрскава кора у комбинацији са растопљеним сиром и шунком – задовољство за сва чула.
08. 10. 2025. у 15:07
Коментари (0)