ПАЛАЧИНКЕ ИЗ РЕРНЕ КОЈЕ МОРАТЕ ДА ПРОБАТЕ: Праве се брже и лакше од обичних, а још су укусније
24. 02. 2025. у 11:00
Лако се спремају и не морате да стојите сатима испред шпорета.
Повезане вести

ФАНТАСТИЧНЕ ПАЛАЧИНКЕ СА МАКОМ И ШЉИВАМА: Комбинација укуса која ће вас одушевити
Ако сте љубитељ штрудле са маком или џема од шљива, сигурно ћете обожавати ову комбинацију која је својеврсно спој тих посластица.
14. 02. 2025. у 16:00Jована Васић

НИКО ИМ НЕЋЕ ОДОЛЕТИ: Направите посне палачинке са једним тајним састојком
Време је поста и многи верници посте, али то не значи да не могу да направе своје омиљене посластице. Управо и палачинке имају своју посну варијанту. Оно што ове палачинке чини посебним јесте један тајни састојак, који није уобичајен за ову посластицу, а то је сок од јабуке.
29. 11. 2024. у 15:00
Најновије из рубрике

САВЕТИ ЗА КУВАЊЕ: Једноставни трикови с којима ће тестенина увек бити савршена
Тестенину је најлакше и најбрже направити, стога не чуди да се јела с њом у главној улози често налазе на столу запослених домаћица. Али да би јела испала савршено, неопходно је придржавати се одређених кулинарских трикова.
24. 02. 2025. у 16:25Јована Васић

НАЈЛАКШИ РЕЦЕПТ ЗА ЧОКОЛАДНИ КОЛАЧ ИЗ ТИГАЊА: Прави се за 10 минута, а укус - фантазија (ВИДЕО)
Овај, помало необичан, али веома једноставан рецепт вероватно ће одушевити све љубитеље чоколадних посластица. Не захтева посластичарско умеће и сви могу да га направе.
24. 02. 2025. у 13:00Jована Васић

ТИКВИЦЕ ЗАПЕЧЕНЕ СА СИРОМ У БЕШАМЕЛ СОСУ: Савршен лагани ручак који се брзо спрема
Сочне тиквице запечене са сиром у бешамел сосу су савршено вегетаријанско и лагано јело у коме ћете радо уживати.
24. 02. 2025. у 09:00Jована Васић

РЕЦЕПТ ЗА НАЈЛЕПШУ ДОМАЋУ ПОГАЧУ БЕЗ ЈАЈА И КВАСЦА: Спрема се брзо и лако, а мирисом враћа у детињство
Ова погача прави се без квасца и јаја, па нема чекања да тесто надође, а резултат је мекана унутрашњост и хрскава корица која ће одушевити свакога. Припрема је брза и лака, идеална за тренутке када вам треба укусан хлеб без пуно труда.
24. 02. 2025. у 07:00Јована Васић

КЛАСИЧНЕ КРОФНЕ: Стари и најједноставнији рецепт
Кад се прохладе, напуните их омиљеним пекмезом или само поспите шећером у праху.
23. 02. 2025. у 16:00Јована Васић
Коментари (0)