РЕЦЕПТ ЗА ПОХОВАНЕ ПЕЧУРКЕ: Савршен прилог сваком јелу

Јована Васић

13. 03. 2025. у 13:30

Споља хрскаве, изнутра мекане, поховане печурке ће одушевити све.

РЕЦЕПТ ЗА ПОХОВАНЕ ПЕЧУРКЕ: Савршен прилог сваком јелу

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 500 г печурака
  • 2 јаја
  • 1 кашичица соли
  • 300 г брашна
  • 300 г презли
  • уље

Припрема:

Печурке добро оперите, па их усолите и оставите да одстоје десетак минута.

Уље загрејте у дубљем тигању. Сваку печурку уваљајте право у брашно, па у умућена јаја, а онда и у презле. Спуштајте их у загрејано уље и пржите док не порумене.

Печурке вадите да убрус како би се оцедиле од вишка уља и служите са салатом и дресингом по жељи.

(ona)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане

ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.

25. 08. 2025. у 13:15

Коментари (0)

ОВА МАЈКА ЈЕ ПОСЕБНА: Разлог су њена деца, а ево и зашто (ВИДЕО)