РЕЦЕПТ ЗА ПОХОВАНЕ ПЕЧУРКЕ: Савршен прилог сваком јелу
Споља хрскаве, изнутра мекане, поховане печурке ће одушевити све.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 500 г печурака
- 2 јаја
- 1 кашичица соли
- 300 г брашна
- 300 г презли
- уље
Припрема:
Печурке добро оперите, па их усолите и оставите да одстоје десетак минута.
Уље загрејте у дубљем тигању. Сваку печурку уваљајте право у брашно, па у умућена јаја, а онда и у презле. Спуштајте их у загрејано уље и пржите док не порумене.
Печурке вадите да убрус како би се оцедиле од вишка уља и служите са салатом и дресингом по жељи.
(ona)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо

ТРИК ЗА НАЈУКУСНИЈУ ПРЖЕНУ РИБУ: Спремљена на овај начин биће веома укусна и мање масна
08. 03. 2025. у 16:00Јована Васић

ПОСНА ПОСЛАСТИЦА: Куглице са шербетом, слатке и укусне
07. 03. 2025. у 12:00Јована Васић

ЗАПЕЧЕНЕ ЊОКЕ У БЕЛОМ СОСУ: Издашно, кремасто јело које ће обожавати цела породица
07. 03. 2025. у 11:00Јована Васић

ЏЕЈ ДИ ВЕНС УДАРИО НА ЗЕЛЕНСКОГ: То што он ради је апсурдно
У ИНТЕРВЈУУ за интернет портал УнХерд , амерички потпредседник Џеј Ди Венс назвао је нападе украјинског председника Володимира Зеленског на САД „непродуктивном реториком“ и „апсурдним“.
15. 04. 2025. у 10:27

МАКРОН ПОСЛЕ РУСКОГ НАПАДА: Хитно нам је потребан мир
РУСКИ ракетни напад на град Суми на северу Украјине наглашава хитну потребу за наметањем примирја Русији, изјавио је данас председник Француске Емануел Макрон.
13. 04. 2025. у 15:34

"СИНА СМО САХРАНИЛИ У НИКШИЋУ" Жељко Самарџић о највећој животној трагедији: "То је била туга за све нас"
ПЕВАЧ проговорио о болној теми.
15. 04. 2025. у 10:18
Коментари (0)