РАФАЕЛО НАМАЗ: Нећете моћи да му одолите
Намаз који можете користити у колачима, палачинкама или једноставно на хлебу.

Foto: Printskrin Youtube
Припрема је брза и лака, а биће вам потребно неколико основних састојака и добра сецкалица. Такође, овај рецепт садржи много мање празних калорија него верзије које се купују у продавници, а такође је и много јефтинији.
Састојци:
- 100 г беле чоколаде
- 100 г печених лешника
- 30 мл кокосовог уља
- 30 г кокоса
Припрема:
Печене лешнике и 10 мл кокосовог уља ставите у блендер и добро изблендајте, али не морате да их блендате у глатку смесу, довољно је да направите крупни путер од лешника. Белу чоколаду отопите са преосталих 20 мл кокосовог уља и добро измиксајте лешнике и чоколаду, то можете ручно. На крају додајте кокос и све добро промешајте. Ставите у теглу и ставите у фрижидер.
(zadovoljna.hr)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо

ДОМАЋА НУТЕЛА: Крем од чоколаде и лешника, одличан за палачинке и мазање на хлеб
27. 03. 2025. у 11:30

РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ ПОСНИ МАЈОНЕЗ: Уживајте у омиљеном намазу и у време поста
14. 03. 2025. у 12:00

ШОЈГУ УПОЗОРАВА: Тај потез би могао довести до трећег светског рата
СЕКРЕТАР Савета безбедности Русије Сергеј Шојгу упозорио је да би увођење мировњака на историјске територије Русије могло довести до трећег светског рата.
24. 04. 2025. у 19:46

МАКРОН ПОСЛЕ РУСКОГ НАПАДА: Хитно нам је потребан мир
РУСКИ ракетни напад на град Суми на северу Украјине наглашава хитну потребу за наметањем примирја Русији, изјавио је данас председник Француске Емануел Макрон.
13. 04. 2025. у 15:34

ТРАМП ЗАСПАО И ЗАХРКАО НА САХРАНИ ПАПЕ? У њега је ушао дух "Успаваног Џоа" или то баш и није тако?
"УСПАВАНИ Доналд" на делу или баш и не?
27. 04. 2025. у 14:11
Коментари (0)