СОЈА СОС: Готов за тили час, а супер иде уз пиринач, месо и многа друга јела
Посан и сласан, даће шмек сваком јелу.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 100 г сојиног брашна
- 50 г сојиног уља
- 500 мл сојиног млека
- 50 г сока од лимуна
- пола струка першуна
- со
- млевени бели бибер
Припрема:
У тигању загрејте сојино уље па умешајте сојино брашно. Затим пржите док брашно не добије жућкасту боју па сипајте топло сојино млеко. Кувајте све док се смеса не згусне. Посолите, побиберите, па поспите сецканим першуном и лимуновим соком.
(trpeza)
Препоручујемо

ПИТА ОД ПАЛАЧИНКИ И СИРА: Прави специјалитет који ће вас одушевити укусом
09. 04. 2025. у 07:00

КАКО СЕ ПРАВИ ДОМАЋА МАСТ: Која сваком јелу даје посебан шмек
09. 04. 2025. у 10:00

"НА СТОЛУ СУ РАТНИ ПРЕДЛОЗИ, БРИСЕЛ ХОЋЕ РАТ!" Орбан се хитно јавио из Копенхагена
МАЂАРСКИ премијер Виктор Орбан навео је из Копенхагена, где учествује на самиту Европске политичке заједнице, да је ситуација озбиљна и да се на столу налазе, "отворени, ратно оријентисани предлози".
02. 10. 2025. у 08:59

(МАПЕ) ОВАКО ЋЕ СЕ КРЕТАТИ НЕВРЕМЕ У СРБИЈИ: Погледајте из часа у час, стижу снег и киша (ФОТО)
ПОГЛЕДАЈТЕ како ће се ледени облак кретати над Србијом и које крајеве кад погађа невреме. Данас и сутра облачно са кишом и хладно, осим на северозападу Војводине где ће се задржати суво време, најавио је РХМЗ.
02. 10. 2025. у 10:47

ВЕДРАНА ОГОРЧЕНА: "Пилић је био хришћанин! Срамота за Сплит, само мртав Пилић може бити - велики Пилић"
ХРВАТСКИ тениски ас Никола Пилић преминуо је у 87. години живота у Ријеци, а сахрањен је протеклог викенда у Опатији, граду у којем је провео последње дане живота.
02. 10. 2025. у 07:20
Коментари (0)