КОЛАЧ КОЈИ НЕСТАНЕ БРЖЕ НЕГО ШТО СЕ НАПРАВИ: Неодољиве чоколадне штангле са орасима
13. 06. 2025. у 13:00
БОГАТА и декадентна посластица прекривена хрскавим сецканим орасима.
Повезане вести
 
                    
                    КОЛАЧИЋИ КОЈИ МИРИШУ НА ЉУБАВ: Све се само помеша и пече, а топе се у устима (РЕЦЕПТ)
РЕЦЕПТ који је обрадовао многе.
01. 10. 2025. у 16:43
 
                    
                    ЈЕСЕЊА ЕКСПЛОЗИЈА УКУСА: Колач од боровница осваја на први залогај
АКО волите освежавајуће, воћне и мирисне посластице, колач од боровница је прави избор за вас.
27. 09. 2025. у 19:00
Најновије из рубрике
 
                    
                    РЕЦЕПТ ЗА ПОСНИ СЛАВСКИ КОЛАЧ: Уживаћете у савршеном укусу
УЗ ПОМОЋ овог рецепта он може бити свеж и сутрадан.
29. 10. 2025. у 14:05
 
                    
                    ПРОЈА СА ЧВАРЦИМА: Рецепт са којим нема грешке! (ВИДЕО)
ПРОЈА која ће вас вратити у детињство и натерати да пожелите још једно парче.
29. 10. 2025. у 12:30
 
                    
                    ПИТА БЕЗ КОРА СА ПОВРЋЕМ, ШУНКОМ И СИРОМ: Брзо, једноставно и неодољиво!
КАДА пожелите топло, мирисно јело које се спрема без муке, ова пита без коре је прави избор! Споља благо хрскава, а изнутра мека и пуна укуса — савршена вечера за целу породицу.
29. 10. 2025. у 07:00
 
                    
                    КИНДЕР ОБЛАНДА: Рецепт за неодољиву посластицу - Меко, хрскаво и чоколадно!
МЕКО, кремасто, хрскаво и чоколадно — све у једном залогају! Савршене су за славу, празничну трпезу или као слатки залогај уз кафу, јер спајају арому киндер чоколаде са домаћим шмеком.
28. 10. 2025. у 20:00
 
                    
                    СИТНИ КОЛАЧИ ЗА СЛАВУ: Четири старинске посластице које освајају чаробним укусом (РЕЦЕПТИ)
ОВИ ситни колачи су нарочито згодни за припрему у време сезоне слава. Са њима не можете да погрешите, а додатан плус је што се спремају очас посла.
28. 10. 2025. у 15:36
 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
Коментари (0)