ЗАШТО НИКАДА НЕ ТРЕБА СОЛИТИ КАЈГАНУ У ТИГАЊУ: Славни кувар открива малу, али важну цаку како се спремају јаја
09. 02. 2023. у 18:00
ФИНЕСЕ које много значе.
Најновије из рубрике
РЕЗАНЦИ СА ПОВРЋЕМ И ТОФУОМ: Укусна азијска инспирација
Брзо, лако и пуно укуса – ово јело доноси дух источне кухиње у ваш дом. Комбинација еластичних пиринчаних резанаца, хрскавог поврћа и тофуа у богатом, слатко-сланом сосу чини савршен оброк за ручак или лагану вечеру.
27. 10. 2025. у 16:00
ПАЛАЧИНКЕ СА БРЕСКВОМ: Мирисне, лагане и пуфнасте
Ове палачинке од брескви савршене су за викенд доручак или слатку поподневну ужину. Комадићи свежег воћа дају им природну слаткоћу и сочност, а у комбинацији са медом и шећером у праху добијају укус као из најбољег кафића.
27. 10. 2025. у 15:00
ЧИЗКЕЈК СА ЦИМЕТОМ И КРЕМАСТИМ ПРЕЛИВОМ: Колач који мирише на јесен
Кремаст, нежан и мирисан — овај чизкејк је прави ужитак за љубитеље суптилних зачина и мекане текстуре. Циметова подлога и благо зачињен фил дају му јесењи карактер, док га лагани кремасти прелив чини свечано елегантним. Савршен је уз шољицу кафе или као звезда празничне трпезе.
27. 10. 2025. у 14:00
ХРСКАВЕ ПАПРИКЕ ПУЊЕНЕ СИРОМ: Укус домаће кухиње
Печене паприке пуњене сиром, затим поховане до златне боје, спајају мирис традиције и неодољив укус који подсећа на прави домаћи ручак. Споља хрскаве, изнутра мекане и пуне топљеног сира – савршене су као предјело, лагани оброк или јело за свечану трпезу.
27. 10. 2025. у 13:00
КРЕМАСТА ПАСТА СА КОБАСИЦОМ И ПОВРЋЕМ: Савршено за брзу вечеру за целу породицу
Ово је једно од оних јела које можете припремити за мање од 30 минута — заситно, мирисно и пуно укуса.
27. 10. 2025. у 12:26
Коментари (0)