ЗАШТО НИКАДА НЕ ТРЕБА СОЛИТИ КАЈГАНУ У ТИГАЊУ: Славни кувар открива малу, али важну цаку како се спремају јаја
ФИНЕСЕ које много значе.

Foto: Shutterstock
Најједноставније јело које сви волимо, кајгана, може да буде укусније него што смо до сада навикли.
Да би била савршена, пратите савет Кенџи Лопез Алт, аутора књиге о кувању који је открио своју тајну.
Посолите је пре убацивања у тигањ
- Када спремате кајгану, посолите је 15 минута пре него што јаја ставите у тигањ, како би остала сочна. Ако их посолите када су већ готова, постаће водена и не баш чврста, што ће се одразити на укус - саветује Кенџи.
Препоручујемо

РЕЦЕПТ ЗА СОС ОД ВИШАЊА: "Покварите" печење овим брзинским додатком - и нећете се покајати
06. 02. 2023. у 12:35 >> 09:47

РОЛОВАНА ПИЛЕТИНА: На њој би вам позавидели и француски кувари (ФОТО)
06. 02. 2023. у 11:55

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну
31. 01. 2023. у 10:37

"РАЗРЕДНИ ДОК ВОДИ МАТУРСКУ ЕКСКУРЗИЈУ" Хит снимак наших кошаркаша са аеродрома - Са Каријем у реду за кафу, коментари пљуште (ВИДЕО)
КОШАРКАШКА репрезентација Србије отпутовала је данас из Београда за Ригу где ће играти на предстојећем Европском првенству.
25. 08. 2025. у 15:30

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане
ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.
25. 08. 2025. у 13:15

ГЛАДНИ МЕДВЕД НАПРАВИО ХАОС: Раскопао гробове на православном гробљу у потрази за храном
НАКОН све чешћих случајева да медведи у Црној Гори долазе до насељених места, где нападају пчелињаке и стоку, мештане села Доњи Унач у области Пиве изненадио је медвед који је у потрази за храном покушао да раскопа гробове, јавља Радио-телевизија Црне Горе (РТЦГ).
25. 08. 2025. у 11:24
Коментари (0)