ЗАШТО НИКАДА НЕ ТРЕБА СОЛИТИ КАЈГАНУ У ТИГАЊУ: Славни кувар открива малу, али важну цаку како се спремају јаја
ФИНЕСЕ које много значе.

Foto: Shutterstock
Најједноставније јело које сви волимо, кајгана, може да буде укусније него што смо до сада навикли.
Да би била савршена, пратите савет Кенџи Лопез Алт, аутора књиге о кувању који је открио своју тајну.
Посолите је пре убацивања у тигањ
- Када спремате кајгану, посолите је 15 минута пре него што јаја ставите у тигањ, како би остала сочна. Ако их посолите када су већ готова, постаће водена и не баш чврста, што ће се одразити на укус - саветује Кенџи.
Препоручујемо

РЕЦЕПТ ЗА СОС ОД ВИШАЊА: "Покварите" печење овим брзинским додатком - и нећете се покајати
06. 02. 2023. у 12:35 >> 09:47

РОЛОВАНА ПИЛЕТИНА: На њој би вам позавидели и француски кувари (ФОТО)
06. 02. 2023. у 11:55

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну
31. 01. 2023. у 10:37

РУСИ СЕ НЕ ЗАУСТАВЉАЈУ, ПОЈАЧАЛИ УДАРЕ НА УКРАЈИНУ Зеленски: Америка и Европа морају да зауставе Путина
РУСИЈА је током ноћи 5. октобра извела још један свеобухватан напад на Украјину, у којем је, према званичним подацима, погинуло најмање пет особа, а најмање 18 је рањено.
05. 10. 2025. у 15:00

(МАПЕ) ОВАКО ЋЕ СЕ КРЕТАТИ НЕВРЕМЕ У СРБИЈИ: Погледајте из часа у час, стижу снег и киша (ФОТО)
ПОГЛЕДАЈТЕ како ће се ледени облак кретати над Србијом и које крајеве кад погађа невреме. Данас и сутра облачно са кишом и хладно, осим на северозападу Војводине где ће се задржати суво време, најавио је РХМЗ.
02. 10. 2025. у 10:47

"ИСТИНА ЈЕ - БИЛА САМ С ЊИМ" Милица Павловић признала за везу: "Не знам што сам то крила"
"КАДА волим, дајем се безусловно. Тада само треба да ми верујете, ништа друго. Само поверење немојте да ми изиграте, све остало може. И ја партнеру верујем исто тако и онда нећемо имати проблем, али ако се усуди да ми изигра поверење, то је крај, у стању сам да се окренем и да се правим да га никада познавала нисам."
03. 10. 2025. у 21:02
Коментари (0)